Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Cześć mam pytanie wiem że tak się da tylko mółgby ktoś dać przykład jak to się robi w skript ? Mianowicie chodzi o skrypt, który po wpisaniu np komendy /wyspa wpisze /is home (plugin skyblock) Chciałbym zrobić takie polskie proste komendy i potrzebuje pomocy wiem że to banalne Daje Naj D: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Varter 65 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 (edytowane) command /wyspa: <tab>trigger: <tab> <tab> execute player command "is home" a wyglada to tak: komenda /wyspa: trigger: (nw co to znaczy, nigdy sie nie zastanawialem.) wymus komende gracza "is home" Edytowane 2 grudnia 2017 przez Varter jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 command "wyspa": if arguments is "dom": execute player command "is home" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Moge tak zrobić w jednym skrypcie po kolei wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 patrz. Robisz cos takiego: command /komendaKtoraChcesz uzyc: <tab> trigger: <tag> <tab> execute player command "komenda ktora gracz ma wykonac po wpisaniiu komendy na gorze." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 command /wyspa: <tab> trigger: <tag> <tab> execute player command "is" Takie coś mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 command /wyspa: trigger: execute player command "is home" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Teraz, Varter napisał: command /wyspa: trigger: execute player command "is home" Dzięki działa A np jak zrobić jak jest /is remove Fajdoreggg jak wyrzucasz kogos z wyspy i chce zrobic /wyrzuc nick to jak ? po prostu ? command /wyrzuc: trigger: execute player command "is remove" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 najprostrzy skrypt: commmand /wyrzuc [<text>]: trigger: execute player command "is remove %arg 1 % " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Pokazuje mi gdzies blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 jaki dokładnie? wyślij screenshota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 6 minut temu, Fajdoreggg napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! commmand /wyrzuc [<text>]: trigger: execute player command "is remove %arg 1%" commmand /dodaj [<text>]: trigger: execute player command "is add %arg 1%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2017 Zrobiłem to tak command /zapros [<offline player>]: trigger: if argument 1 is not set: send "&8[&fSky&bBlock&8] &f/zapros nick" to player stop execute player command "/is invite %argument 1%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Cześć mam pytanie wiem że tak się da tylko mółgby ktoś dać przykład jak to się robi w skript ?
Mianowicie chodzi o skrypt, który po wpisaniu np komendy /wyspa wpisze /is home (plugin skyblock)
Chciałbym zrobić takie polskie proste komendy i potrzebuje pomocy wiem że to banalne
Daje Naj D: !
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi