xCR4SH3R1911 0 Opublikowano 24 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2017 Witam mam takie małe pytanko, jak wygląda sytuacja ze skriptem i dodatkami do niego? jaka wersja jest teraz wspierana żeby skript chodził bez błędów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 24 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2017 Skript i jego dodatki same w sobie nie posiadaja Bledow tylko trzeba wybrac odpowiedni slinik aby dzialaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xCR4SH3R1911 0 Opublikowano 24 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2017 31 minut temu, JanekMaSkrypta_ napisał: Skript i jego dodatki same w sobie nie posiadaja Bledow tylko trzeba wybrac odpowiedni slinik aby dzialaly. nie zrozumiałeś mnie ;p. czy z silnikiem spigot 1.12.2 skript bedzie dzialal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Oczywiście że będzie. Ale tylko ten od benskuZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xCR4SH3R1911 0
Witam mam takie małe pytanko, jak wygląda sytuacja ze skriptem i dodatkami do niego? jaka wersja jest teraz wspierana żeby skript chodził bez błędów ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi