Natusiekk 4 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 Siema, mam problem bo pisze ciekawy plugin i mam problem napisanie zeby przedmiot byl enachantowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 //twoj itemstack item.addEnchantment(Enchantment.[...]); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 17 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2017 ItemStack#getItemMeta().addEnch.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 19 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2017 To niezły z cb Technik, a śmiałeś się że mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 19 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2017 Przykład: addEnchantment(Enchantment.PROTECTION_ENVIRONMENTAL, 3) Czyli addEnchantment(tutaj_enchant, tutaj_moc) Można też inaczej ale nie pamiętam jak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 20 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 16 godzin temu, SKsteiner napisał: Przykład: addEnchantment(Enchantment.PROTECTION_ENVIRONMENTAL, 3) Czyli addEnchantment(tutaj_enchant, tutaj_moc) Można też inaczej ale nie pamiętam jak xd nie napisales czy to jest w obiekcie itemmeta czy itemstack, w itemstack jak zrobisz np. sharp 6 to wywali ci blad, enchant bedzie za duzy, a w itemmecie i jezeli dasz 3 konstruktor jako true to wtedy jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 20 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2017 37 minut temu, yooniks napisał: nie napisales czy to jest w obiekcie itemmeta czy itemstack, w itemstack jak zrobisz np. sharp 6 to wywali ci blad, enchant bedzie za duzy, a w itemmecie i jezeli dasz 3 konstruktor jako true to wtedy jest git Ale addEnchantment możesz też uzywać do np. sharpnessa 1 i do sharpa 99 więc jest pełen zakres. Ale jak kto woli. Bo np. do komendy /enchant jest dobre to co ty napisałem bo zmiejsza się szansa na faworkę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Dnia 20.11.2017 o 13:21, yooniks napisał: nie napisales czy to jest w obiekcie itemmeta czy itemstack, w itemstack jak zrobisz np. sharp 6 to wywali ci blad, enchant bedzie za duzy, a w itemmecie i jezeli dasz 3 konstruktor jako true to wtedy jest git A nie łatwiej używać własnego API w pluginie? @Natusiekk polecam Ci używac ItemBuilder'a Classe znajdziesz w waszym pluginie na pvp. Przykład ItemBuilder in = new ItemBuilder(Material.DIAMOND_PICKAXE).addEnchantments(ENCHANTMENT.DIG_SPEED, 6); I tera masz itemstacka z diax kilofem I enchanted wydajność 6 Mogą być błędy pisane z tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 22 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2017 7 godzin temu, Killerek01 napisał: A nie łatwiej używać własnego API w pluginie? @Natusiekk polecam Ci używac ItemBuilder'a Classe znajdziesz w waszym pluginie na pvp. Przykład ItemBuilder in = new ItemBuilder(Material.DIAMOND_PICKAXE).addEnchantments(ENCHANTMENT.DIG_SPEED, 6); I tera masz itemstacka z diax kilofem I enchanted wydajność 6 Mogą być błędy pisane z tel. a po co itembuilder do malego pluginu, i poza tym, te itembuilder jest chyba karolka, zrobcie wlasne, to nie jest takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Natusiekk 4 Opublikowano 23 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2017 @Killerek01 Yyyy?? Niedy nie mowilem ze nie jestes technikiem pierwszy raz cie znam ----- TEMAT ZAMKNIĘTY PORADZIŁEM SOBIE JUŻ DAWNO ---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Natusiekk 4
Siema, mam problem bo pisze ciekawy plugin i mam problem napisanie zeby przedmiot byl enachantowny
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi