Superbizons 13 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Witajcie, oferuję tanie pluginy, co prawda moja historia dotycząca pisania na serwery jest zubożała, dlatego muszę ją rozwinąć. Pluginy, które piszę są dobrze zoptymalizowane i godne uwagi, a przy tym ich cena (ze względu na małą ilość pluginów napisanych na serwery) jest stosunkowo niska. Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą, proszę o kontakt. Discord: Superbizons#1605 Wiadomość prywanta na forum. Mail: [email protected] //Bardziej zaawansowane osoby piszące pluginy proszę o nie wyśmiewanie mojego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgK1NG 15 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Jakieś portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 14 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Na forum nie posiadam, ewentualnie mogę odesłać do tematu: w którym to pomogłem użytkownikowi forum. Ale tak jak pisałem wcześniej do tej pory nie miałem styczności z zamówieniami dla serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 14 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Piszesz małe pluginy, więc ciężko, aby było słabo zoptymalizowane, gdyż używasz tylko zdefiniowanych metod w bukkit'cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 14 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2017 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Piszesz małe pluginy, więc ciężko, aby było słabo zoptymalizowane, gdyż używasz tylko zdefiniowanych metod w bukkit'cie. To prawda, ale z ciekawymi zleceniami szybciej będę się uczył robić coś ciekawszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Dodaj jakieś portfolio, bo napisać ,że potrafi może każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Napisz mi autorskie biomy na mój super serwer iźihace z turbomegahiper dropem na wersji 1.7, najlepiej takie jak na emceforju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2017 Dnia 14.11.2017 o 20:55, bgK1NG napisał: Jakieś portfolio? 31 minut temu, yooniks napisał: Dodaj jakieś portfolio, bo napisać ,że potrafi może każdy. Jak wyżej... Jakieś portfilio ?? bo napisać, że "umie" to nawet stevek z emceforju potrafi napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi