Wakal 23 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 on damage of a monster or player: if attacker is player: if victim is a monster: if attacker has permission "uzyciemiecza": if attacker's tool is diamond sword with lore "Opiss": cancel event send "&4Twoj poziom jest zbyt niski." to attacker stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 on damage: if attacker is a player: if victim is a monster: if attacker has permission "uzyciemiecza": if attacker's tool is diamond sword with lore "Opiss": cancel event send "&4Twoj poziom jest zbyt niski." to attacker stop Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 12 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 29 minut temu, SirGeorge napisał: on damage: if attacker is a player: if victim is a monster: if attacker has permission "uzyciemiecza": if attacker's tool is diamond sword with lore "Opiss": cancel event send "&4Twoj poziom jest zbyt niski." to attacker stop Powinno działać. Nie działa, nawet jak mam i nie mam permisji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 A kogo ty atakujesz że ci nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 To może napisz jakie są błędy? I przy okazji zamień wszystkie 4 spacje na tabulator i volia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 12 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 Zmieniłem troche kod i to mi działa jak atakuje moba: https://code.skript.pl/F4GKrBLd/ Wakal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 13 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2017 Dnia 12.11.2017 o 14:57, SirGeorge napisał: Zmieniłem troche kod i to mi działa jak atakuje moba: https://code.skript.pl/F4GKrBLd/ Dobra, działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wakal 23
on damage of a monster or player: if attacker is player: if victim is a monster: if attacker has permission "uzyciemiecza": if attacker's tool is diamond sword with lore "Opiss": cancel event send "&4Twoj poziom jest zbyt niski." to attacker stop
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi