JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 Witam mam pytanie jak moge zloopwac wszystkich graczy w gui? chodzi mi oto ze powiedzmy w zmiennej {gracze::*} sa nicki graczy i chce aby w GUI po kolej zostal sformatowany slot na glowe z nickiem tego gracza z loop'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 11 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2017 if (size of {gracze::*}) <= 54: set {_x} to 0 loop {gracze::*}: format slot {_x} of loop-index with 1 of skull named "%name of loop-index%" with lore "&7Online: %loop-index is online ? tak : nie%" to close {_x}++ To coś: %loop-index is online ? tak : nie% może nie zadziałać. JanekMaSkrypta_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 12 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2017 16 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: if (size of {gracze::*}) <= 54: set {_x} to 0 loop {gracze::*}: format slot {_x} of loop-index with 1 of skull named "%name of loop-index%" with lore "&7Online: %loop-index is online ? tak : nie%" to close {_x}++ To coś: %loop-index is online ? tak : nie% może nie zadziałać. Skaplem sie xD dzieki do zamkniecia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam mam pytanie jak moge zloopwac wszystkich graczy w gui? chodzi mi oto ze powiedzmy w zmiennej {gracze::*} sa nicki graczy i chce aby w GUI po kolej zostal sformatowany slot na glowe z nickiem tego gracza z loop'a
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi