VixBoltPL 1 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 import org.bukkit.java.JavaPlugin; pubilc class Main extends JavaPlugin{ public void onEnable system.out.PrintLn("plugin został włączony") public void onDisable system.out.PrintLn("plugin został wyłączony") Public void oncomannd(CommandSender sender, command cmd, String lalbel, string[] args){ if(cmd.getName().equalsIgnoreCase."basic") p.sendMessage("script działa") return false; ) } Smoczek111 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuux 7 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 Moze wez to w jakis plik daj i link do pobrania? nie kazdy umie skopiowac kod pluginu i zrobic z tego pliku. Jak cos pamietaj o skanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 (edytowane) na szybko błędy znalazłem, masz poprawione if(cmd.getName().equalsIgnoreCase("basic")){ sender.sendMessage("script działa"){ a no tak i onEnable i onDisable se popraw na onEnable(){ Edytowane 9 listopada 2017 przez LloydPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 9 minut temu, Nuux napisał: Moze wez to w jakis plik daj i link do pobrania? nie kazdy umie skopiowac kod pluginu i zrobic z tego pliku. Jak cos pamietaj o skanie ????????????????????????? 46 minut temu, VixBoltPL napisał: import org.bukkit.java.JavaPlugin; pubilc class Main extends JavaPlugin{ public void onEnable system.out.PrintLn("plugin został włączony") public void onDisable system.out.PrintLn("plugin został wyłączony") Public void oncomannd(CommandSender sender, command cmd, String lalbel, string[] args){ if(cmd.getName().equalsIgnoreCase."basic") p.sendMessage("script działa") return false; ) } nie masz metody onenable,ondisable (brak klamer i wgl wszystko zle) , nie uzywasz metadanych, nie masz czegos takiego jak Public tylko public - modyfikator dostepu, no i wgl lipa, nie bierz sie za pluginy jak nie znasz podstaw i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuux 7 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 1 minutę temu, yooniks napisał: ????????????????????????? nie masz metody onenable,ondisable (brak klamer i wgl wszystko zle) , nie uzywasz metadanych, nie masz czegos takiego jak Public tylko public - modyfikator dostepu, no i wgl lipa, nie bierz sie za pluginy jak nie znasz podstaw i tyle Ja napisalem zeby poprostu zrobil ten plugin jako plik i dal download xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 Teraz, Nuux napisał: Ja napisalem zeby poprostu zrobil ten plugin jako plik i dal download xD a ze tak powiem, na uj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuux 7 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 Teraz, yooniks napisał: a ze tak powiem, na uj? Jakby ktos chcial ten "fajny" plugin pobrac? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 9 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2017 1 minutę temu, Nuux napisał: Jakby ktos chcial ten "fajny" plugin pobrac? ;P A po co komu plugin ktory wyeksportuje sie z bledami i nawet nie bedzie mozna go zdekompilowac bo dekompilator rzuci jakis error? throw new.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEINER 60 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 Dajecie mi warna za spam jak napisałem, że yooniks ro*****. Usuncie ten plugin wgl opisu nie ma itp. temat do kosza dl też nie ma i plugin nie działałby poprawnie... pluginu.yml też nie ma A tak dodam bardziej spróbuje pomóc public void onEnable { //KOD } To samo w public void onEnable { //KOD } i przedostatnia "klamra" to nie ma byc ")" tylko "}" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 14 minut temu, SKsteiner napisał: Dajecie mi warna za spam jak napisałem, że yooniks ro*****. Usuncie ten plugin wgl opisu nie ma itp. temat do kosza dl też nie ma i plugin nie działałby poprawnie... pluginu.yml też nie ma A tak dodam bardziej spróbuje pomóc public void onEnable { //KOD } To samo w public void onEnable { //KOD } i przedostatnia "klamra" to nie ma byc ")" tylko "}" To powinno być public void onEnable(){ No chyba że to właśnie napisałeś to nie wiem, ale raczej tego nie napisałeś ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEINER 60 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 1 minutę temu, McKoxu napisał: To powinno być public void onEnable(){ No chyba że to właśnie napisałeś to nie wiem, ale raczej tego nie napisałeś ;v No powinno xD No ale jak jest błąd to chyba się skapnie no ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi