Qotrek 12 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Co ma zrobić aby plugin skript gdy wpisze np: wiem ta koemda jest bez sensu command /globalban [<offlineplayer>] [<text>] trigger: execute player command "gban %arg 1% %arg 2%" Co zrobić aby wykonywało to komende z bungeecord'a? Pomocy Pozdrawiam QapiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Możesz to zrobić za pomocą addonu do SK Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niestety nie wiem jak to zapisać w SK ale wiem że tak się da. Możesz skorzystać z pluginu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - kiedyś go nawet używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 _Of3k 278 Opublikowano 10 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2017 Instalujesz 2 pluginy: Skellet Proxy - BungeeCord, Skellet - Spigot/Bukkit. Następnie czeka cię trochę zabawa z konfiguracją, jeżeli ją ogarniesz wystarczy, że wejdziesz na tą stronę: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i wyszukasz sobie odpowiedni skrawek example code, który umożliwi ci posługiwanie się uuid gracza podpiętego pod BungeeCord'a . Reszta to czysta przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Qotrek 12
Co ma zrobić aby plugin skript gdy wpisze np: wiem ta koemda jest bez sensu
command /globalban [<offlineplayer>] [<text>]
trigger:
execute player command "gban %arg 1% %arg 2%"
Co zrobić aby wykonywało to komende z bungeecord'a?
Pomocy
Pozdrawiam
QapiX
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi