szymelonPL 5 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 McZielonaDolina IP: McZielonaDolina.ench.pl serwer Survival + Cuboidy 100 Slotów (Nie ma limitu 100 ustawiony domyślnie) Edycja: 2 serwer działa już 3 miesiąc serwer: premium/non-premium Strona serwera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Na serwerze jest tylko 6 rzeczy do kupienia przez PSC, SMS, itp Rangi: Vip, Svip, Mvip Przedmioty: Unban, Kolorowy Nick, Skrzynki I TO WSZYSTKO Nie ma nachalnych reklam co 10 sekund : "Zapraszamy do kupna rang" Zapraszamy na serwer! ~Administracja Zielonej Doliny Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Ciągle to samo, nie jesteście w stanie wymyślić czegoś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymelonPL 5 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 12 minut temu, Superbizons napisał: Ciągle to samo, nie jesteście w stanie wymyślić czegoś nowego? Łatwo mówić trudno zrobić moje zdanie jest takie że Serwerów Survival + Cuboidy jest stosunkowo mało nie to co Survival + gildie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 1 minutę temu, szymelonPL napisał: Łatwo mówić trudno zrobić moje zdanie jest takie że Serwerów Survival + Cuboidy jest stosunkowo mało nie to co Survival + gildie Czy tak trudno? Trochę pracy i można wszystko zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymelonPL 5 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Teraz, Superbizons napisał: Czy tak trudno? Trochę pracy i można wszystko zrobić Tak można ale musi być Pomysł Edytowane 3 listopada 2017 przez szymelonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Najwidoczniej nie, skoro jest tak dużo odgrzewanych kotletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) Serwer jest na najgorszym płatnym hostingu jaki istnieje ... Poza tym nie ma płatności bitcoinami w itemshopie więc itemshop jest ciachowy... Edytowane 3 listopada 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymelonPL 5 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz, Superbizons napisał: Najwidoczniej nie, skoro jest tak dużo odgrzewanych kotletów Chętnie bym stworzył coś oryginalnego a nie: Survival, Gildie, PVP, realife itp ale najważniejszy jest pomysł Teraz, McKoxu napisał: Serwer jest na najgorszym płatnym hostingu jaki istnieje ... Jak dla mnie Enderchest jest Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 (edytowane) 1 minutę temu, szymelonPL napisał: Jak dla mnie Enderchest jest Ok Bym coś do ciebie powiedział ale nie bo jeszcze warna dostane a na takiego raka jak ty warna nie opłaca się marnować Edytowane 3 listopada 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz, szymelonPL napisał: Chętnie bym stworzył coś oryginalnego a nie: Survival, Gildie, PVP, realife itp ale najważniejszy jest pomysł Według mnie to trochę głupie myślenie, to w takim razie czemu nie pomyślisz nad czymś naprawdę innowacyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymelonPL 5 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz, McKoxu napisał: Bym coś do ciebie powiedział ale nie bo jeszcze warna dostałe a na takiego raka jak ty warna nie opłaca się marnować Masz jakiś problem? Teraz, Superbizons napisał: Według mnie to trochę głupie myślenie, to w takim razie czemu nie pomyślisz nad czymś naprawdę innowacyjnym? Jak mówiłem łatwo powiedzieć trudniej zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz, szymelonPL napisał: Masz jakiś problem? Tak mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymelonPL 5 Opublikowano 3 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz, McKoxu napisał: Tak mam ... to wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Teraz, szymelonPL napisał: to wal Dlaczego używasz enderchesta, lepszy np. lvlup i już nawet titanaxe ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 1 minutę temu, szymelonPL napisał: to wal Pomyśleć nie jest tak trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 4 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 1 godzinę temu, szymelonPL napisał: Chętnie bym stworzył coś oryginalnego a nie: Survival, Gildie, PVP, realife itp ale najważniejszy jest pomysł Jak dla mnie Enderchest jest Ok Ok bo co? Bo jest tani? Co z tego? 20zł PSC płacisz tam (no jest serwer za 10zł sms ). Cudem będzie jak ta ich super maszyna uciągnie 50 graczy bez lagów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymelonPL 5 Opublikowano 4 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2017 8 godzin temu, ByczekTV napisał: Ok bo co? Bo jest tani? Co z tego? 20zł PSC płacisz tam (no jest serwer za 10zł sms ). Cudem będzie jak ta ich super maszyna uciągnie 50 graczy bez lagów. ja płace 50 zł miesięcznie można kupić za 10 ale są słabe parametry 10 godzin temu, McKoxu napisał: Dlaczego używasz enderchesta, lepszy np. lvlup i już nawet titanaxe ... ? Jak dla mnie serwer nie jest tak rozwinięty żeby go przenosić Dobra post można przekierować do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi