Elii 4 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Witam! Mam pytanie, czy da się napisać skrypt na kopie? Jeśli trzymamy ją a na celowniku jest mob lub gracz w odległości 7 (lub mniej) kratek. Kopia byłaby kijem. Jeśli da się to prosiłbym o taki skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 26 października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 Tak to napisałeś chaotycznie że nic nie zrozumiałem. Chcesz skrypt że jak najedziesz na gracza to stworzy ci patyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 26 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2017 (edytowane) 17 minut temu, SirGeorge napisał: Tak to napisałeś chaotycznie że nic nie zrozumiałem. Chcesz skrypt że jak najedziesz na gracza to stworzy ci patyk ? Jeśli trzymam kopie w ręku i celuję w jakiegoś gracz, który jest w odległości 7 lub mniej kratek to zabiera mu 5 serc (10 hp) Chodzi o to że nie trzeba klikać tylko wystarczy wycelować w gracza Dobrze by było gdyby był jeszcze cooldown na 3 sekundy Edytowane 26 października 2017 przez Elii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 (edytowane) on entity target: if entity's target is a player: if player's tool is stick: if distance between player and entity is 7 or less: damage entity heart by 10 Edytowane 29 października 2017 przez Lloyd PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elii 4 Opublikowano 7 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Dnia 29.10.2017 o 20:00, LloydPL napisał: on entity target: if entity's target is a player: if player's tool is stick: if distance between player and entity is 7 or less: damage entity heart by 10 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elii 4
Witam!
Mam pytanie, czy da się napisać skrypt na kopie?
Jeśli trzymamy ją a na celowniku jest mob lub gracz w odległości 7 (lub mniej) kratek.
Kopia byłaby kijem. Jeśli da się to prosiłbym o taki skrypt
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi