_Szopenn_ 0 Opublikowano 19 października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 października 2017 Szukam technika ktory ogarnie mi pluginy musi miec ts lub skype;)) wynagrodzenie do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 19 października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 października 2017 napisz na pw, dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 24 października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 października 2017 Napisz na pw lub skype. (Skype: [email protected]) Potrafię napisać każdy plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Dnia 24.10.2017 o 18:17, yooniks napisał: Napisz na pw lub skype. (Skype: [email protected]) Potrafię napisać każdy plugin. Napisz logowanie premium i nopremium do mongoDB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 2 godziny temu, HcLand napisał: Napisz logowanie premium i nopremium do mongoDB Mam gotowe pod redisa,mysql,sqlite,yml. Duzo abstrakcji, interfejsów, enumów. Wszystko do configu. Co takiego trudnego w zmianie bazy danych na mongodb? 15 minut robocizny. kyuubi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiyacando 2 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 "Mam gotowe pod redisa,mysql,sqlite,yml." znasz się na rzeczy haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Ten temat został przeniesiony. Vulture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi