Skocz do zawartości

Szukam Technika

mikusi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1. mózg mnie boli od samego tytułu

2. Ile ty masz lat?

3. Czy Ty w ogóle masz jakąś stronę osobną z osobnym itemshopem, połączony z jakąś firmą dostarczającą sms'y? (np microsms) ?, Zapewne masz tylko ten hostingowy, z przelewm środków na konto hostingowe

4. Jak serwer zacznie zarabiać... To technik Ci zrobi pluginy, serwer padnie po 1 miesiącu, nie zarobił ani grosza, i tyle roboty w ciul?

Zastanów się nad tym co wypisujesz....

• 2 tygodnie później...
Dnia 18.10.2017 o 21:54, ByczekTV napisał:

1. mózg mnie boli od samego tytułu

2. Ile ty masz lat?

3. Czy Ty w ogóle masz jakąś stronę osobną z osobnym itemshopem, połączony z jakąś firmą dostarczającą sms'y? (np microsms) ?, Zapewne masz tylko ten hostingowy, z przelewm środków na konto hostingowe

4. Jak serwer zacznie zarabiać... To technik Ci zrobi pluginy, serwer padnie po 1 miesiącu, nie zarobił ani grosza, i tyle roboty w ciul?

Zastanów się nad tym co wypisujesz....

@ByczekTV sam niedawno korzystałeś z hostingu, a teraz od kiedy dowiedziałeś się, że VPS jest bardzo łatwy do skonfigurowania to wymawiasz innym jacy oni są "słabi, głupi", bo korzystają z hostingów.

28 minut temu, KCPRRR napisał:

@ByczekTV sam niedawno korzystałeś z hostingu, a teraz od kiedy dowiedziałeś się, że VPS jest bardzo łatwy do skonfigurowania to wymawiasz innym jacy oni są "słabi, głupi", bo korzystają z hostingów.

Wcale nie ;) 

Czytaj ze zrozumieniem ..... Gdzie ja tu wspomniałem o VPS ? Wspomniałem o itemshopie na stronie www, a itemshopem który jest w hostingu

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...