mikusi 0 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) Poszukuje Technika do serwera minecraft . Trzeba umieć pisac zawansowane pluginy ( autorskie nie z neta) kontakt : skype = mikusi1231 email - [email protected] Edytowane 19 października 2017 przez mikusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 1. mózg mnie boli od samego tytułu 2. Ile ty masz lat? 3. Czy Ty w ogóle masz jakąś stronę osobną z osobnym itemshopem, połączony z jakąś firmą dostarczającą sms'y? (np microsms) ?, Zapewne masz tylko ten hostingowy, z przelewm środków na konto hostingowe 4. Jak serwer zacznie zarabiać... To technik Ci zrobi pluginy, serwer padnie po 1 miesiącu, nie zarobił ani grosza, i tyle roboty w ciul? Zastanów się nad tym co wypisujesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 (edytowane) O jakich zaawansowanych pluginach mówisz? Konkretniej proszę... (btw. za zbudowanie sklepu nie płaci się jak zacznie zarabiać tylko od razu i tak jest ze wszystkim bo inaczej byłoby to bez sensu) Edytowane 18 października 2017 przez Lloyd PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEINER 60 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Prosta piłka. Mogę być technikiem ale... Nie płacisz jak serwer zacznie zarabiać bo nigdy nie zacznie jak nie ogarniasz [...] Pisze plugin i od razy dajesz moneyyyy. Pisz pw xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Dnia 18.10.2017 o 21:54, ByczekTV napisał: 1. mózg mnie boli od samego tytułu 2. Ile ty masz lat? 3. Czy Ty w ogóle masz jakąś stronę osobną z osobnym itemshopem, połączony z jakąś firmą dostarczającą sms'y? (np microsms) ?, Zapewne masz tylko ten hostingowy, z przelewm środków na konto hostingowe 4. Jak serwer zacznie zarabiać... To technik Ci zrobi pluginy, serwer padnie po 1 miesiącu, nie zarobił ani grosza, i tyle roboty w ciul? Zastanów się nad tym co wypisujesz.... @ByczekTV sam niedawno korzystałeś z hostingu, a teraz od kiedy dowiedziałeś się, że VPS jest bardzo łatwy do skonfigurowania to wymawiasz innym jacy oni są "słabi, głupi", bo korzystają z hostingów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 28 minut temu, KCPRRR napisał: @ByczekTV sam niedawno korzystałeś z hostingu, a teraz od kiedy dowiedziałeś się, że VPS jest bardzo łatwy do skonfigurowania to wymawiasz innym jacy oni są "słabi, głupi", bo korzystają z hostingów. Wcale nie Czytaj ze zrozumieniem ..... Gdzie ja tu wspomniałem o VPS ? Wspomniałem o itemshopie na stronie www, a itemshopem który jest w hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi