krzysztofr 0 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Witam! Chciałem wam przedstawić mój problem dotyczący antybotów! Zainstalowalem antybota(nawet kilka) i wywala mi cały czas jakieś błędy. Pomożecie? KOD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Problem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z GÓRY DZIĘKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 18 października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 października 2017 w 1,5 sekundy można wkleić komende /anty-bot i ominąć weryfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysztofr 0 Opublikowano 21 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 października 2017 Spoiler A da się ominąć authme? W sensie dopiero po zalogowaniu to się wykonywalo? Dalej mam błędy... Ze nie może zrozumieć tworzenia zielonej wełny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzysztofr 0
Witam! Chciałem wam przedstawić mój problem dotyczący antybotów!
Zainstalowalem antybota(nawet kilka) i wywala mi cały czas jakieś błędy. Pomożecie?
KOD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Problem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Z GÓRY DZIĘKI!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi