YoGo! 6 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Siema, zna ktoś plugin na MOTD jak na Dragonie chodzi mi o ro że jak najade nana liczbe graczy to widze Fb Www itp... Oczywiście chodzi o plugin na bukkit 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 55 minut temu, YoGo! napisał: Siema, zna ktoś plugin na MOTD jak na Dragonie chodzi mi o ro że jak najade nana liczbe graczy to widze Fb Www itp... Oczywiście chodzi o plugin na bukkit 1.8 AnimatedMotd-Bukkit YoGo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Jaki dragon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoGo! 6 Opublikowano 16 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) 20 godzin temu, MandMLove napisał: Jaki dragon? Dragon-[ciach].pl Edytowane 17 października 2017 przez JPablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 Teraz, YoGo! napisał: Dragon-Survival.pl a to polski serwer to nie dodaje do listy i nie sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoGo! 6 Opublikowano 16 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Godzinę temu, SkQuerY napisał: AnimatedMotd-Bukkit A podasz link? 56 minut temu, MandMLove napisał: a to polski serwer to nie dodaje do listy i nie sprawdzam Edytowane 16 października 2017 przez YoGo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 1 minutę temu, YoGo! napisał: A podasz link? LINK: Masz tam z konfiguracją itp u jakiegoś @SupcioXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoGo! 6 Opublikowano 16 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 52 minuty temu, MandMLove napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Po co ci lajk jak twój post jest tyle wart co ten z[ciach] kraj MhM Czyli ja pisze że bukkit a ten zje[ciach] wysyła mi link do spigota xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 16 października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 października 2017 3 godziny temu, YoGo! napisał: MhM Czyli ja pisze że bukkit a ten zje[ciach] wysyła mi link do spigota xD ??? Bo to domena strony iksde... Nie chodzi o to, że strona spigotmc i tam pluginy na spigota są. xDDD. Ale animatedmotd raczej pod bungeecorda juz szybciej (ja uzywalem) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoGo! 6 Opublikowano 17 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 20 godzin temu, SkQuerY napisał: LINK: Masz tam z konfiguracją itp u jakiegoś @SupcioXD A jest takie coś tylko na 1.7.2 bukkit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 13 minut temu, YoGo! napisał: A jest takie coś tylko na 1.7.2 bukkit ? To działa na 1.7.2 bukkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YoGo! 6 Opublikowano 17 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 30 minut temu, SkQuerY napisał: To działa na 1.7.2 bukkit Właśnie mi wywala kilka błedów i wstawia domyśline MOTD. Ale spróbuję jeszcze raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 17 października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 października 2017 Tobie chodzi o PlayerCountMessage a jak chc animowane motd to napisz na PW dam ci cracka inny plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
YoGo! 6
Siema, zna ktoś plugin na MOTD jak na Dragonie chodzi mi o ro że jak najade nana liczbe graczy to widze Fb Www itp... Oczywiście chodzi o plugin na bukkit 1.8
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi