Rafix1423 2 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Witam da się zrobić jakiś skrypt na resp mobów,Chodzi mi o to aby na danym świecie respiły się tylko moby z pluginu (moby z nazwą) a żeby wyłączyć Resp zwykłych mobów bez nazwy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 on spawn of a zombie: if zombie's display name is "NazwaZombieZPluginu": stop else: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 on spawn of creature: event-entity is zombie if name of event-entity isn't set: cancel event stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafix1423 2 Opublikowano 14 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Rejszpat napisał: on spawn of a zombie: if zombie's display name is "NazwaZombieZPluginu": stop else: cancel event A jak chcę też na inne moby to tylko podmieniać te zombie i nazwy moba z pluginu tak ;p ? @edit nie Działa Edytowane 14 października 2017 przez Rafix1423 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafix1423 2
Witam da się zrobić jakiś skrypt na resp mobów,Chodzi mi o to aby na danym świecie respiły się tylko moby z pluginu (moby z nazwą) a żeby wyłączyć Resp zwykłych mobów bez nazwy ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi