00Maciek00 18 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Hej, chciałbym poprosić o pomoc przy jednym skrypcie! A jest on następujący: - Chciałem żeby działało to tak, że gdy mój poziom się zwiększy to {wymaganyexprpg::%player%} się zwiększała o 25! Aktualny wygląd skryptu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 variables: {exprpg::%player%} = 0 {poziom::%player%} = 1 {wymaganyexprpg::%player%} = 100 on death: if attacker is a player: if victim is a wolf: add 20 to {exprpg::%attacker%} if {exprpg::%attacker%} > {wymaganyexprpg::%attacker%}: set {_exp} to ({exprpg::%attacker%} - {wymaganyexprpg::%attacker%}) set {_wymog} to {wymaganyexprpg::%player%} set {exprpg::%attacker%} to {_exp} add 25 to {wymaganyexprpg::%attacker%} add 1 to {poziom::%attacker%} if {exprpg::%attacker%} > {wymaganyexprpg::%attacker%}: if {poziom::%attacker%} < 3: set {_exp} to ({exprpg::%attacker%} - {wymaganyexprpg::%attacker%}) set {_wymog} to {wymaganyexprpg::%player%} set {exprpg::%attacker%} to {_exp} set {wymaganyexprpg::%attacker%} to 150 add 1 to {poziom::%attacker%} Chyba działa nie testowałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 00Maciek00 18 Opublikowano 14 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 16 godzin temu, Mr Janek napisał: variables: {exprpg::%player%} = 0 {poziom::%player%} = 1 {wymaganyexprpg::%player%} = 100 on death: if attacker is a player: if victim is a wolf: add 20 to {exprpg::%attacker%} if {exprpg::%attacker%} > {wymaganyexprpg::%attacker%}: set {_exp} to ({exprpg::%attacker%} - {wymaganyexprpg::%attacker%}) set {_wymog} to {wymaganyexprpg::%player%} set {exprpg::%attacker%} to {_exp} add 25 to {wymaganyexprpg::%attacker%} add 1 to {poziom::%attacker%} if {exprpg::%attacker%} > {wymaganyexprpg::%attacker%}: if {poziom::%attacker%} < 3: set {_exp} to ({exprpg::%attacker%} - {wymaganyexprpg::%attacker%}) set {_wymog} to {wymaganyexprpg::%player%} set {exprpg::%attacker%} to {_exp} set {wymaganyexprpg::%attacker%} to 150 add 1 to {poziom::%attacker%} Chyba działa nie testowałem ;d Ale nic nie zmieniłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 4 godziny temu, 00Maciek00 napisał: Ale nic nie zmieniłeś? Jak nie? ;x add 25 to {wymaganyexprpg::%attacker%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
00Maciek00 18
Hej, chciałbym poprosić o pomoc przy jednym skrypcie! A jest on następujący:
- Chciałem żeby działało to tak, że gdy mój poziom się zwiększy to {wymaganyexprpg::%player%} się zwiększała o 25!
Aktualny wygląd skryptu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi