stefanik11 61 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Witam, podczas pisania sk napotkałem się na pewien problem, mianowicie potrzebuje sprawdzić czy serwer (np. w configu bungeecord o nazwie "serwer1") jest online? Czy jest to możliwe i oczywiście jak tego dokonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 12 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Widziałem ten dodatek, lecz z tego co widzę nie ma tam opcji, która mnie interesuje, inne sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Polecam dokładne przeczytanie dokumentacji tego, co podał pan @jaku49 Peridot i jaku49 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
stefanik11 61
Witam, podczas pisania sk napotkałem się na pewien problem, mianowicie potrzebuje sprawdzić czy serwer (np. w configu bungeecord o nazwie "serwer1") jest online? Czy jest to możliwe i oczywiście jak tego dokonać?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi