Arkinsonx 0 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Witam w jaki sposob ustawic granice mapy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Pluginem worldborder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 command /border []: trigger: set {kratki} to arg 1 set {border} to location of player every 10 seconds: loop all players: if differance between loop-player and {border} is greater than {kratki} push player backwards with speed 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 on chunk generate: cancel event najprościej xD @up nie zadziała bo może iść tyłem :) hahah @up, ja i @down wszyscy prawie równocześnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) @2up a co jak gracz przejdzie przez granice plecami? Edytowane 11 sierpnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 To juz nie moja sprawa ;) Mozna dac: teleport loop-player to {border} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arkinsonx 0
Witam w jaki sposob ustawic granice mapy ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi