Arkinsonx 0 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Witam w jaki sposob ustawic granice mapy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Pluginem worldborder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 command /border []: trigger: set {kratki} to arg 1 set {border} to location of player every 10 seconds: loop all players: if differance between loop-player and {border} is greater than {kratki} push player backwards with speed 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 on chunk generate: cancel event najprościej xD @up nie zadziała bo może iść tyłem :) hahah @up, ja i @down wszyscy prawie równocześnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) @2up a co jak gracz przejdzie przez granice plecami? Edytowane 11 sierpnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 To juz nie moja sprawa ;) Mozna dac: teleport loop-player to {border} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/forum/scripts/67505-border-skript-2-1-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arkinsonx 0
Witam w jaki sposob ustawic granice mapy ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi