Witam pisze już chyba drugi raz te pytanie ponieważ w ostatnim nie dostałem pomocy wiec tak mam taki kod:
arg 3 is set:
loop {magicmobs.mobs::*}:
if arg-3 contains "%loop-value%":
send "&bZadanie wyslane....."
wait 1 seconds
spawn 1 {magicmobs.mob.%loop-value%.type} at location of player
set the last spawned entity's display name to "%{magicmobs.mob.%arg-3%.name}%"
set the last spawned entity's max health to {magicmobs.mob.%arg-3%.hp}
heal last spawned entity
Wszystko fajnie działa tylko ze jak wlasnie wpisuje komendę do zrespienia moba to on się nie respi proszę o pomoc
Wlasnie znalazłem blad Text cannot be parsed as an entity nie wiem czemu to nie działa poprawnie ;d
Pytanie
JanekMaSkrypta_ 117
Witam pisze już chyba drugi raz te pytanie ponieważ w ostatnim nie dostałem pomocy wiec tak mam taki kod:
arg 3 is set: loop {magicmobs.mobs::*}: if arg-3 contains "%loop-value%": send "&bZadanie wyslane....." wait 1 seconds spawn 1 {magicmobs.mob.%loop-value%.type} at location of player set the last spawned entity's display name to "%{magicmobs.mob.%arg-3%.name}%" set the last spawned entity's max health to {magicmobs.mob.%arg-3%.hp} heal last spawned entityWszystko fajnie działa tylko ze jak wlasnie wpisuje komendę do zrespienia moba to on się nie respi proszę o pomoc
Wlasnie znalazłem blad Text cannot be parsed as an entity nie wiem czemu to nie działa poprawnie ;d
Edytowane przez Mr Janekblad
https://skript.pl/temat/22023-respienie-z-zmiennej/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi