LloydPL 436 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Plugin InfiniteMeat to innowacyjny plugin posiadający wspomaganie dla pluginu Skript, który wprowadza Nieskończone Mięso! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Komendy: Aliasy: /infinitemeat /nieskonczonemieso /infmt /nmieso /mieso/mieso give - daje Nieskończone Mięso graczowi, który wykonuje komendę/mieso give [gracz] - daje Nieskończone Mięso graczowi, który jest argumentem/mieso cfgreload - przeładowuje wartości w configuPrermisje:infinitemeat.give / infinitemeat.* - uprawnienia do komendSkript:daj mieso %player% - daje Nieskończone Mięso graczowi, który jest w miejscu %player% Da fuck, nie znalazłem pluginu na nieskończone mięso to sam zrobiłem, a jednak Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 października 2017 przez Lloyd PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Wszystko fajnie i wgl ale "innowacyjny" to złe określenie i nie specjalnie widzę zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 plugin banalny, i czemu metoda giveMieso jest statyczna? czemu uzywasz paragrafow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloydPL 436 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) 4 godziny temu, yooniks napisał: plugin banalny, i czemu metoda giveMieso jest statyczna? Bo w drugiej klasie nie chciało działać bez tego 4 godziny temu, yooniks napisał: czemu uzywasz paragrafow? Bo są (i się pytałem czemu nie to nikt nigdy mi nie odpowiadał) @yooniks Poprawiłem... @Ixidi Dodałem cfg wraz z możliwością zmiany wiadomości (w sumie mogłem chyba liste zrobić ;/) Edytowane 7 października 2017 przez Lloyd PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Lloyd PL napisał: Bo w drugiej klasie nie chciało działać bez tego Bo są Bo w drugiej klasie nie chciało działać bez tego no w sumie, nie pisalem nigdy pod skrypta, to nie wiedziałem. "Bo są" - a po co jest to całe "ChatColor" od bukkita? Jak już dajesz tutaj pluginy to pisz je dobrze. (reszty nie komentuje bo nie ma kodu, musze dekompilowac) Edytowane 7 października 2017 przez yooniks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Caly czas tworzysz nowego itemstacka, nawet przy porownaniu nazwy itemu Brak jakiejkolwiek konfiguracji. Porazka. @Lloyd PL Hmm... Np. Nazwy przedmiotu? Edytowane 7 października 2017 przez Ixidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi