Lodek145 1 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Witam chciałbym poprosić o pomoc. Potrzebuje skryptu na ródżkę z odczekiwaniem. Co mam na myśli chciałbym mieć z odczekiwaniem np. użyjesz różdżki i przed kolejnym użyciem musisz odczekać 20 sekund. [UWAGA] nie chcę żeby to był Vortex, Inferno itp. Chce żeby to były różdżki jak na Best Rpg na mineserwer. Bardzo proszę o pomoc bo potrzebuje PILNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) może jaśniej milordzie? Edytowane 7 października 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodek145 1 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Chodzi mi o to ,że ta różdżka musi być czekaniem czyli np. 30 sekund odczekania przed następnym użyciem różdżki Edytowane 7 października 2017 przez Lodek145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 boże człowieku, ale masz mi opisać co ta różdżka ma robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiTeKLive 19 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Ma teleportować na spawn + crafting ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus131102 37 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Licze na naj. Edytowane 8 października 2017 przez piotrus131102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 2 godziny temu, piotrus131102 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Licze na naj. SERIO ?!!! XDDDDDDDDDDDDDDD CIEKAW JESTEM CO BY SIE STALO GDYBY SERWER SIE NAGLE WYLACZYL 19 godzin temu, Lodek145 napisał: Witam chciałbym poprosić o pomoc. Potrzebuje skryptu na ródżkę z odczekiwaniem. Co mam na myśli chciałbym mieć z odczekiwaniem np. użyjesz różdżki i przed kolejnym użyciem musisz odczekać 20 sekund. [UWAGA] nie chcę żeby to był Vortex, Inferno itp. Chce żeby to były różdżki jak na Best Rpg na mineserwer. Bardzo proszę o pomoc bo potrzebuje PILNIE. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Proszę jak by były jakies bledy to upewnij się ze masz dwa podstawowe dodatki do Skript czyli WildSkript i SkQuery lub napisz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodek145 1 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 (edytowane) Nie działa mam 18 ERROR a mam wszystkie pluginy jakie trzeba Edytowane 7 października 2017 przez Lodek145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi