NIKOOOO 0 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 jak wylaczyc fizyke wody na calej mapie chodzi mi tu o rozlewanie wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 WorldGuard: /rg flag __global__ water-flow deny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NIKOOOO 0 Opublikowano 5 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 wpisalem to ale woda sie dalej rozlewa, na poprzednim moim serwerze ta komenda blokowala a teraz nwm co sie dzieje mozesz jakos inaczej pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 /rg info - pokaż wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 Są 2 sposoby (które znam): 1. Wgraj WorldGuard i wpisz /stoplag , lecz niestety nie polecam tego sposobu 2. Nie jestem pewny, nie sugeruj się wersją: https://dev.bukkit.org/projects/flow/files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NIKOOOO 0 Opublikowano 7 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 @Bielecki flags: build: ALLOW, LAVA-flow: ALLOW, water-flow: DENY region: mapa, type: cuboid, priority 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NIKOOOO 0
jak wylaczyc fizyke wody na calej mapie chodzi mi tu o rozlewanie wody?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi