Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Szukam kogoś kto napisze skrypt do minecrafta dodajacy tryb warlord z hypixela;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 opisz tryb bo nie kazdy tam gra Peridot i Herman06 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Jesteś wojownikiem i jest red i blue i się klepiecie z zaczarowany mi mieczami https://hypixel.net/warlords proszę jak umiesz to napisz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) ale żeś wytłumaczył chłopie nie rób z siebie idioty mi chodzi o sprawy techniczne np: komendy /wl stworz - tworzy arene /wl addspawn - dodaje spawn itd... opis trybu: po wybraniu postaci teleportuje na arene kazdy ma 5 zyc iitd.... dodatkowe opcje: - mozliwosc kupowania postaci - za wygrana dostaje sie coinsy itd.. i opisz co robi kazda postac Edytowane 1 października 2017 przez kaol48s Herman06 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Napiszę ci na to skrypt za 500 złotych Nikt za darmo nie napisze ci skryptu na grę z Hypixela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 1 minutę temu, McKoxu napisał: Napiszę ci na to skrypt za 500 złotych Nikt za darmo nie napisze ci skryptu na grę z Hypixela... za darmo nie ale za 20 zl ja moge (bo to nie jest bardzo skomplikowane) Herman06 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 1 minutę temu, kaol48s napisał: za darmo nie ale za 20 zl ja moge (bo to nie jest bardzo skomplikowane) Wpisz sobie w google grafika "Hypixel Warlords" i zobaczysz że to wcale nie jest takie proste, on pewnie chce jeszcze tekstury w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) PostaCię paladyn,mag,szaman,łucznictwo, wojownik. Leweluje się je do 100 lvl Nie limitowana ilość żyć ale cooldawn 10 sekund na odrodzenia dostaje się co insy za które można kupić bron Ok za 20 zł Mag i saman mają różdżki tyle ze mag ma halowanie a shaman duży dmg Paladyn tank dużo zdrowia średnie obrażenia Wojownik mało życie dużo dmg Łucznik mało hp dużo dmg na odległość z luku Textury ja ogarnę Co jeszcze chcesz wiedzieć Edytowane 2 października 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 powiem tak: 1.jakbym miał to robic w skrypcie to serio kosztowalo by to mnie okolo tygodnia po pare godzin dziennie wiec za free tego nie bedzie 2.1.to jest bardzo skomplikowane i musialbys podac mi wszystko czyli 2.2 - postacie 2.3 - ich bronie i opisy do nich 2.4 - kazde ulepszenie (koszt, co daje , szansa na kryta, ile dmg itd...) 2.5 - jakie przedmioty (chodzi o TXT w 3D jak by wygladaly) Herman06 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 I są 3 tryby capture the flag i deathmach i team deathmach Capture the flag trzęba wziąść flagę Deatchmach wszyscy na wszystkich Team deatchmach druzynowa napierdalanka Dogadamy się na Skype? Podaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 facebook:siuda-karol Herman06 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 2.5 - jakie przedmioty (chodzi o TXT w 3D jak by wygladaly) takie typowe bronie z mmorpg np world of warcraft Jakie profilowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 takie oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Skomplikowane ,a i powiem nie każdy tak zdziera kasę jak wy XD Herman06 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Chcesz sie dogadać każdy kur mówi ze za 500zl i wgl to wkurzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Herman06 na jakiej wersji to robisz bo jak powiesz to mam pomysł pewien jak to robić bez skrypcików xD To jest trudne ,ale dogadam się z moim kolegą który się zna na skryptach i raczej zrobi ci to nie odpłatnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 1 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Na byle jakiej ważne żeby działało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajstereQ123 6 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 (edytowane) Na 1.12 jest komenda taka xD napisana Podobna xD w command blockach więc poniżej 1.12 nie pójdzie xD Tylko jak z kolegami na 1.12 to tak xD i jeszcze jednO To chcesz ? XD Bo jak tak to pogramy Na tym co ci podam xDDD To jak ? Bo spać mi się chce xD https://mcmakistein.com/creations/battle_of_gods Podobne do tego co chcesz xD 1.12 Edytowane 2 października 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smoczek111 30 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Nie sadze zeby bylo to takie "nie skomplikowane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 2 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Herman06 4 Opublikowano 3 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 (edytowane) Dnia 2.10.2017 o 00:48, MajstereQ123 napisał: Na 1.12 jest komenda taka xD napisana Podobna xD w command blockach więc poniżej 1.12 nie pójdzie xD Tylko jak z kolegami na 1.12 to tak xD i jeszcze jednO To chcesz ? XD Bo jak tak to pogramy Na tym co ci podam xDDD To jak ? Bo spać mi się chce xD https://mcmakistein.com/creations/battle_of_gods Podobne do tego co chcesz xD 1.12 podaj skype lub fb ;P Edytowane 3 października 2017 przez Herman06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Herman06 4
Szukam kogoś kto napisze skrypt do minecrafta dodajacy tryb warlord z hypixela;P
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi