Na wstępie chciałbym napisać, że jest to mój pierwszy post na forum dlatego jeżeli coś jest nie tak jak powinno to przepraszam
A teraz przejdźmy do tematu:
Otóż chodzi mi o to by zablokować komendy worldedita i wiem, że wystarczy wpisać np.
on command "//":
cancel event
Ale w takim wypadku muszę przepisywać wszystkie komendy. Dlatego mam pytanie. Czy istnieje możliwość żeby skrypt blokował wszystko, jeżeli przed tym są dwa slashe?
W sensie czy istnieje jakiś znak który zastępowałby dowolny wpisany wyraz? Np.
Dla przykładu weźmy, że takim znakiem jest "*"
I skrypt wyglądał by tak:
on command "//*":
cancel event
Czyli jeżeli ktoś wpisał by //wand, czy //set, czy cokolwiek innego poprzedzając to // to było by to anulowane.
Czy da się tak zrobić?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
Pytanie
pskrzypek10 1
Witam
Na wstępie chciałbym napisać, że jest to mój pierwszy post na forum dlatego jeżeli coś jest nie tak jak powinno to przepraszam
A teraz przejdźmy do tematu:
Otóż chodzi mi o to by zablokować komendy worldedita i wiem, że wystarczy wpisać np.
on command "//": cancel eventAle w takim wypadku muszę przepisywać wszystkie komendy. Dlatego mam pytanie. Czy istnieje możliwość żeby skrypt blokował wszystko, jeżeli przed tym są dwa slashe?
W sensie czy istnieje jakiś znak który zastępowałby dowolny wpisany wyraz? Np.
Dla przykładu weźmy, że takim znakiem jest "*"
I skrypt wyglądał by tak:
on command "//*": cancel eventCzyli jeżeli ktoś wpisał by //wand, czy //set, czy cokolwiek innego poprzedzając to // to było by to anulowane.
Czy da się tak zrobić?
Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
https://skript.pl/temat/21853-zast%C4%85pienie-dowolnego-wyrazu/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi