propex 0 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) BCMD 2.0 Jest to plugin który wyświetlana w [title] Nieprawidłową komende. Pobierz: Klik Skan: Klik Błędy Propozycje: KLIK Kod źródłowy: Klik Funkcje: Wyświetlanie błędnej komendy na ekranie {title} Wydajny plugin I wiele więcej [...] Niedługo wersja 2.1: Wyświetlanie błędnej komendy na ekranie {title} Wyświetlanie błędnej komendy na chacie w minecraft Wydajny plugin wiele więcej [...] Screen Klik Screeny: (wersja 2.0) 1. Klik Config pluginu: # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # WYKONANE PRZEZ TEXTR # # WERSJA: 2.0 # # PLUGIN PRZEZNACZONY NA WERSJE 1.8 # # Prosiłbym o uszanowanie Autora pluginu # # zakaz zmiany autora/bez pozwolenia # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #Konfiguracja UnCommand: linia1: ' &7Komenda &6/command/ &7nie istenieje!' linia2: ' &7Uzyj komendy &6/pomoc &7aby poznac komendy Edytowane 27 września 2017 przez propex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 13 minut temu, propex napisał: Zabraniam zmiany Autora w pluginie A jak go zmienię to co ? Zabijesz mnie ? dragyt i STEINER 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Wrzuć plugin na githuba, a tak to jest słaby Na jakiej licencji udostępniasz plugin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Czekam na dl xDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Wolałbym użyć tego: https://github.com/piratjsk/NoCmds. Dorobienie titlu to jest 1 linijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 26 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 zaraz dodam na github 50 minut temu, MandMLove napisał: Wrzuć plugin na githuba, a tak to jest słaby Na jakiej licencji udostępniasz plugin? pomyśle 10 minut temu, KrejzolekPRO napisał: Wolałbym użyć tego: https://github.com/piratjsk/NoCmds. Dorobienie titlu to jest 1 linijka. chyba połowe kodu nie 1 linia xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 2 minuty temu, propex napisał: zaraz dodam na github pomyśle chyba połowe kodu nie 1 linia xd ż e c o? sender.sendTitle(ChatColor.RED + "Taka komenda nie istnieje."); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 26 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) 35 minut temu, propex napisał: zaraz dodam na github pomyśle chyba połowe kodu nie 1 linia xd a zresztą to jest pl do blokowania komend sama nazwa mówi ja mam inny i lepszy pl 32 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: ż e c o? sender.sendTitle(ChatColor.RED + "Taka komenda nie istnieje."); nie ?? to nie zadziała [ciach]error Spoiler 32 minuty temu, propex napisał: a zresztą to jest pl do blokowania komend sama nazwa mówi ja mam inny i lepszy pl nie ?? to nie zadziała wyjebie error musiał byś połowę kodu zmienić //Wulgaryzm @JPablo Edytowane 26 września 2017 przez JPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Teraz, propex napisał: a zresztą to jest pl do blokowania komend sama nazwa mówi ja mam inny i lepszy pl No lepszy, dawaj blokada tabowania komend, aby nie pokazywało graczy, dodanie zablokowanych komend, odczytywanie ich etc. G d z i e t o m a s z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 26 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Teraz, KrejzolekPRO napisał: No lepszy, dawaj blokada tabowania komend, aby nie pokazywało graczy, dodanie zablokowanych komend, odczytywanie ich etc. G d z i e t o m a s z? jezuuu ty nie zrozumiałeś na czym polega mój plugin polecam iść do szkoły ;v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Teraz, propex napisał: jezuuu ty nie zrozumiałeś na czym polega mój plugin polecam iść do szkoły ;v A co jeżeli jestem już po studiach a to ty źle interpretujesz wiadomość/tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 26 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Dnia 26.09.2017 o 19:54, KrejzolekPRO napisał: A co jeżeli jestem już po studiach a to ty źle interpretujesz wiadomość/tekst? Jest plugin tpolegający na wyświetleniu błędnej komendy title na ekranie Edytowane 30 września 2017 przez Ewald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Dnia 26.09.2017 o 19:55, propex napisał: Jest plugin polegający na wyświetleniu błędnej komendy title na ekranie Ciężko zajrzeć w kod, który jest open-source na githubie? if (!commandExists(event.getMessage())) { if (isSpigotConfigSupported() && !nocmds.shouldIgnoreSpigotConfig()) return; event.setCancelled(true); sendMsg(nocmds.getUnknownCmdMsgTemplate(), cmd, event.getPlayer()); } Edytowane 30 września 2017 przez Ewald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 26 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Teraz, KrejzolekPRO napisał: Ciężko zajrzeć w kod, który jest open-source na githubie? if (!commandExists(event.getMessage())) { if (isSpigotConfigSupported() && !nocmds.shouldIgnoreSpigotConfig()) return; event.setCancelled(true); sendMsg(nocmds.getUnknownCmdMsgTemplate(), cmd, event.getPlayer()); } el ten plugin blokuję komendy lol ;v Teraz, propex napisał: ale to są 2 różne pl xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Teraz, propex napisał: el ten plugin blokuję komendy lol ;v Blokowanie jest dodatkiem. CommandExists jak samo prawie tłumaczenie wskazuje "komenda istnieje?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) To moze dasz download i src? Edytowane 26 września 2017 przez Ixidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 27 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 (edytowane) download dodany https://www.mediafire.com/file/3gg0nwhwuyas1hm/BCmd 2.0.jar Edytowane 27 września 2017 przez propex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#5541 306 Opublikowano 27 września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 17 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: No lepszy, dawaj blokada tabowania komend, aby nie pokazywało graczy, dodanie zablokowanych komend, odczytywanie ich etc. G d z i e t o m a s z? Po co ci plugin na blokwanie tabowania komend. To jest w silniku spigot, znaczy w plikach serwera zd Polski Gaming 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propex 0 Opublikowano 27 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 NWM PO CO MU NA BLOKOWANIE TABOWANIA XDDD NWM O CO MU CHODZI MÓWI ŻE JAKIŚ NO CMD LEPSZY XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 września 2017 To na co jest ten plugin? Na nieprawidłową wiadomości aka "nieznana komenda" czy na blokowanie taba? Bo obie rzeczy można zrobić w ustawieniach spigota bez używania pluginów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi