dragyt 8 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 Mam pytanie posiada ktos ten plugin ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chcałem go kupic ale nie posiadam paypala ani zadnego srodka platnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 (edytowane) Myślisz że ktoś ci da za darmo... Chcesz dostać za darmo 10€ bo nie masz PayPal ciekawe.... Śmieszny jesteś... Edytowane 25 września 2017 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 Jeśli posiada to ci go nie da bo jest płatny a nulledy i inne shity na forum są zakazane ? Jeśli pobierzesz go z blackspigot to go ukradniesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 Wyślij mi przekazem pocztowym €15, to ci kupie. A jak nie chcesz płacić, to można zamknąć ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragyt 8 Opublikowano 25 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 dzieki juz dostałem do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 25 września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 września 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragyt 8
Mam pytanie posiada ktos ten plugin ? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Chcałem go kupic ale nie posiadam paypala ani zadnego srodka platnosci
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi