Skocz do zawartości
  • 0

Regionowa teleportacja

SoczeQ

Pytanie

Witam potrzebowałbym skrypt.

Działanie:

Tworzę dany region (jak się da powiązać np region z world guarda to ok) i ten region teleportuje graczy do drugiego regionu co 5 minut ale te 20 minut zostają odliczane od godziny 16:00 (realnego czasu) np jest godzina 16:00 to zaczyna się to wszystko dziać i odliczają się minuty ale jeżeli gracz będzie chciał wejść na ten region a zostanie 10 minut do teleportacji do go cofnie do danego miejsca i będzie mu pisało "Nie zdążyłeś na teleportację" 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Okej załóżmy że w kwadratowym pomieszczeniu mam zrobiony cuboid o nazwie "Cub1" a w drugim kwadratowym pomieszczeniu mam cuboid o nazwie "Cub2" i teraz jeżeli wejdzie się na "Cub1" to za 20 minut teleportuje cię do "Cub2" ale jeżeli wyjdę z "Cub1" to się to przerwie i mnie nie teleportuje. I chcę jeszcze parę dodatków do tego 

1. Teleportacja odlicza się od godziny 16:00 czyli jest u nas godzina 16:00 to już odlicza się czas np upłynie 5 minut a gracz wejdzie na "Cub1" to nie będzie czekał tych 20 minut tylko już 15 minut. A do godziny 17:00 kończy się to wszystko i już gracz nie może się teleportować.

2. Jeżeli gracz wejdzie a upłynęło już 10 min (czyli zostało 10 min do teleportowania się bo tepa co 20 min) to go teleportuje w ustalone przezemnie miejsce.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...