Skocz do zawartości

● Projekt "System Anty-Plagiat" ● #1 Metoda działania

Polski Sześcian

Rekomendowane odpowiedzi

Od tej chwili "wprowadzam" na te forum mój system który będzie sprawdzał czy dany skrypt/plugin jest plagiatem.

Działa on na takiej zasadzie że najpierw muszę zdobyć link do kodu (code.skript.pl/XXXXX)

Wklejam go następnie do mojego programu i automatycznie program wyszukuje linki do stron które zawierają podobny kod.

Następnie analizuje te strony i gdy skrypt lub plugin nie jest plagiatem piszę post z takim raportem:

sr6fDxz.png

lub jeśli jest plagiatem:

HAWkFKI.png

~Dodam tyle że będę takie coś dodawał do każdego następnego pluginu/skryptu który dodacie, żeby nie odkopywać...

Edytowane przez Polski Sześcian

48 minut temu, Polski Sześcian napisał:

Od tej chwili "wprowadzam" na te forum mój system który będzie sprawdzał czy dany skrypt/plugin jest plagiatem.

Działa on na takiej zasadzie że najpierw muszę zdobyć link do kodu (code.skript.pl/XXXXX)

Wklejam go następnie do mojego programu i automatycznie program wyszukuje linki do stron które zawierają podobny kod.

Następnie analizuje te strony i gdy skrypt lub plugin nie jest plagiatem piszę post z takim raportem:

sr6fDxz.png

lub jeśli jest plagiatem:

HAWkFKI.png

Spoko :D wprawdzie szukanie  plagiatow to jest glownie rola moderator itd. ale uzytkownicy tez moga przeciez pomoc :D like

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...