Polski Sześcian 94 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Od tej chwili "wprowadzam" na te forum mój system który będzie sprawdzał czy dany skrypt/plugin jest plagiatem. Działa on na takiej zasadzie że najpierw muszę zdobyć link do kodu (code.skript.pl/XXXXX) Wklejam go następnie do mojego programu i automatycznie program wyszukuje linki do stron które zawierają podobny kod. Następnie analizuje te strony i gdy skrypt lub plugin nie jest plagiatem piszę post z takim raportem: lub jeśli jest plagiatem: ~Dodam tyle że będę takie coś dodawał do każdego następnego pluginu/skryptu który dodacie, żeby nie odkopywać... Edytowane 23 września 2017 przez Polski Sześcian Crevsers i Varter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 48 minut temu, Polski Sześcian napisał: Od tej chwili "wprowadzam" na te forum mój system który będzie sprawdzał czy dany skrypt/plugin jest plagiatem. Działa on na takiej zasadzie że najpierw muszę zdobyć link do kodu (code.skript.pl/XXXXX) Wklejam go następnie do mojego programu i automatycznie program wyszukuje linki do stron które zawierają podobny kod. Następnie analizuje te strony i gdy skrypt lub plugin nie jest plagiatem piszę post z takim raportem: lub jeśli jest plagiatem: Spoko wprawdzie szukanie plagiatow to jest glownie rola moderator itd. ale uzytkownicy tez moga przeciez pomoc like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 Piękny Comic Sans. Jeśli chcesz, możesz masowo przeszukiwać dział Skript > Skrypty, i ewentualne plagiaty podsyłać mi na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi