Skocz do zawartości
  • 0

OITC

Bartek200219
 Udostępnij

Pytanie

Witam, proszę skript na OITC z 10 randomowymi respami wygrywa osoba która jako pierwsza uzbiera X kili, które można obserwować na scoreboardzie. Najważniejszą funkcja którą chce to dokładne ustawienie eq razem z enchantami i atrybutami (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!  + brak możliwości przestawiania niczego w eq. Po zakończeniu gry tepa na lobby(mogę użyć warpów z powodu na rożne światy) odliczanie od iluś graczy się gra zaczyna itp.  Z góry dziękuję.

Edytowane przez Bartek200219

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

1. Mogą być zapisane w skrypcie, ale zależy mi żeby łuk zabijał na strzała, a miecz(drewniany) na 2 hity(chodzi mi o zmianę mocy broni a nie o zmniejszenie serc) . Poza tym przez całą grę speed +300. 

2. tabliczką jak kiedyś xd

3. tylko jedna

4. Jeśli to nie kłopot ;)

Dzięki za odpowiedź :D 

• 0

Po dołączeniu x osób do areny rozpoczyna się odliczanie od y sekund. Gracze walczą free for all (wszyscy na wszystkich) z efektem speed +300 i ekwipunkiem:

- Drewniany mieczyk (zabijający na 2 hity)

- Łuk z enchantem infynity (zabijający na jedno trafienie) i oczywiście strzałe.

Kille (zabicia) zliczanie są na scoreboardzie, po zdobyciu z killi gracze mają clearowane eq i po 5 sekundach przenosi do lobby.

Poza tym jakieś komunikaty po dołączeniu, wyjściu, wygranej i odliczaniu do ustawienia.

Z góry dzięki ;)

• 0

Nie nie, ew. strzały za monety ale to 1 strzała za 50 monet(najlepiej do ustawienia) na jedną gre a 1 moneta za killa że na początku areny przy odliczaniu się kupuje. Można też zrobić jakieś stałe np. kupujesz jedną stałe na zawsze za 1000 monet. Ale nic więcej xd

Edytowane przez Bartek200219

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...