Skocz do zawartości
  • 0

Książka po wejściu na serwer

PiTeKLive
 Udostępnij

Pytanie

Siemaneczko zrobiłby mi ktoś skrypt na to że po wejściu na serwer 1 raz gracz dostaje książkę z:

1 strona:

-------------------   

Regulamin Serwera
-------------------
» Badz mily.
» Nie cheatuj.
» Nie obrazaj.
» Nie reklamuj.
» Nie przeklinaj.

» Grajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin.  ✔

2 strona:
-------------------
  Komendy Serwera
-------------------

» /kit
» /kosz
» /drop
» /itemy
» /repair
» /efekty
» /craftingi
» /workbench
» /enderchest
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

3 strona:

-------------------
     Informacje
-------------------

Chcesz nas wesprzec?
Daj diaxa:

Edytowane przez Ewald

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Spoiler
on first join:
	give player written book titled "REGULAMIN", by "ADMINI", with pages "------------------- %nl%Regulamin Serwera%nl%-------------------%nl%» Badz mily.%nl%» Nie obrazaj.%nl%» Nie reklamuj.%nl%» Nie przeklinaj.%nl%%nl%» Grajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin.  ✔ " and "-------------------%nl%Komendy Serwera%nl%-------------------%nl%%nl%» /kit%nl%» /kosz%nl%» /drop%nl%» /itemy%nl%» /repair%nl%» /efekty%nl%» /craftingi%nl%» /workbench%nl%» /enderchest%nl%»/POMOC«%nl%" and "-------------------%nl%     Informacje%nl%-------------------%nl%%nl%Chcesz nas wesprzec?%nl%Daj diaxa:%nl%http://www.mclista.pl/34443%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%» WWW: OnlySkill.pl%nl%» TS: Modedsky.pl "

• 0
sk reload antybot
[18:22:42 INFO]: [Skript] Reloading antybot.sk...
[18:22:42 ERROR]: ('written book titled "&8» &f&lWitaj na serwerze!"', 'by "PiTeKLive"', 'with pages "&7&m-------------------%nl%&6&lRegulamin Serwera%nl%&7&m-------------------%nl%&8» &cBadz mily&7.%nl%&8» &cNie obrazaj&7.%nl%&8» &cNie reklamuj&7.%nl%&8» &cNie przeklinaj&7.%nl%%nl%&8» &f&lGrajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin&7.&a✔ "', "§7§m-------------------%null%§6§lKomendy Serwera%null%§7§m-------------------%null%%null%» /kit%null%§8» §c/kosz%null%§8» §c/drop%null%§8» §c/itemy%null%§8» §c/repair%null%§8» §c/efekty%null%§8» §c/craftingi%null%§8» §c/workbench%null%§8» §c/enderchest%null%§8»§6§l/POMOC§8«%null%" and "§7§m-------------------%null%§6§lInformacje%null%§7§m-------------------%null%%null%§cChcesz nas wesprzec§8?%null%§cDaj diaxa§8:%null%§4Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%null%%null%%null%%null%%null%§8» §cWWW§8: §4OnlySkill.pl%null%§8» §cTS§8: §4Modedsky.pl ") can't be added to a player because the former is neither an item type, an inventory nor an experience point (antybot.sk, line 8: give player written book titled "&8» &f&lWitaj na serwerze!", by "PiTeKLive", with pages "&7&m-------------------%nl%&6&lRegulamin Serwera%nl%&7&m-------------------%nl%&8» &cBadz mily&7.%nl%&8» &cNie obrazaj&7.%nl%&8» &cNie reklamuj&7.%nl%&8» &cNie przeklinaj&7.%nl%%nl%&8» &f&lGrajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin&7.&a✔ " and "&7&m-------------------%nl%&6&lKomendy Serwera%nl%&7&m-------------------%nl%%nl%» /kit%nl%&8» &c/kosz%nl%&8» &c/drop%nl%&8» &c/itemy%nl%&8» &c/repair%nl%&8» &c/efekty%nl%&8» &c/craftingi%nl%&8» &c/workbench%nl%&8» &c/enderchest%nl%&8»&6&l/POMOC&8«%nl%" and "&7&m-------------------%nl%&6&lInformacje%nl%&7&m-------------------%nl%%nl%&cChcesz nas wesprzec&8?%nl%&cDaj diaxa&8:%nl%&4Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%&8» &cWWW&8: &4OnlySkill.pl%nl%&8» &cTS&8: &4Modedsky.pl "')
[18:22:42 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading antybot.sk!

• 0

Już mam i działa :D Dziękuję :D ,a mam pytanie da się zrobić że jak kliknie się na ten link Onlyskill.pl to przeniesie na tą stronę ,a jak się kliknie na ten ts to automatycznie użyje komendy /ts ?

Kurcze, mam problem ,ponieważ teraz wyskoczyło że nie jest to kompatybilne i nie mogę znaleźć na wersję spigot 1.7.x-1.8

• 0

Mam już zrobione książkę przypomniało mi się ,że można w essentials ,ale zmieniłby mi ktoś to aby dawało książkę nowym graczom ,bo testowałem i mi nie dało ,a pisało ,że 0 błędów.

on first join:
        run player command "kit book" as op

Edytowane przez PiTeKLive

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...