PiTeKLive 19 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Siemaneczko zrobiłby mi ktoś skrypt na to że po wejściu na serwer 1 raz gracz dostaje książkę z: 1 strona: ------------------- Regulamin Serwera ------------------- » Badz mily. » Nie cheatuj. » Nie obrazaj. » Nie reklamuj. » Nie przeklinaj. » Grajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin. ✔ 2 strona: ------------------- Komendy Serwera ------------------- » /kit » /kosz » /drop » /itemy » /repair » /efekty » /craftingi » /workbench » /enderchestZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 3 strona: ------------------- Informacje ------------------- Chcesz nas wesprzec? Daj diaxa:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 21 września 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaol48s 211 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Spoiler on first join: give player written book titled "REGULAMIN", by "ADMINI", with pages "------------------- %nl%Regulamin Serwera%nl%-------------------%nl%» Badz mily.%nl%» Nie obrazaj.%nl%» Nie reklamuj.%nl%» Nie przeklinaj.%nl%%nl%» Grajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin. ✔ " and "-------------------%nl%Komendy Serwera%nl%-------------------%nl%%nl%» /kit%nl%» /kosz%nl%» /drop%nl%» /itemy%nl%» /repair%nl%» /efekty%nl%» /craftingi%nl%» /workbench%nl%» /enderchest%nl%»/POMOC«%nl%" and "-------------------%nl% Informacje%nl%-------------------%nl%%nl%Chcesz nas wesprzec?%nl%Daj diaxa:%nl%http://www.mclista.pl/34443%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%» WWW: OnlySkill.pl%nl%» TS: Modedsky.pl " PiTeKLive 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 21 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 sk reload antybot [18:22:42 INFO]: [Skript] Reloading antybot.sk... [18:22:42 ERROR]: ('written book titled "&8» &f&lWitaj na serwerze!"', 'by "PiTeKLive"', 'with pages "&7&m-------------------%nl%&6&lRegulamin Serwera%nl%&7&m-------------------%nl%&8» &cBadz mily&7.%nl%&8» &cNie obrazaj&7.%nl%&8» &cNie reklamuj&7.%nl%&8» &cNie przeklinaj&7.%nl%%nl%&8» &f&lGrajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin&7.&a✔ "', "§7§m-------------------%null%§6§lKomendy Serwera%null%§7§m-------------------%null%%null%» /kit%null%§8» §c/kosz%null%§8» §c/drop%null%§8» §c/itemy%null%§8» §c/repair%null%§8» §c/efekty%null%§8» §c/craftingi%null%§8» §c/workbench%null%§8» §c/enderchest%null%§8»§6§l/POMOC§8«%null%" and "§7§m-------------------%null%§6§lInformacje%null%§7§m-------------------%null%%null%§cChcesz nas wesprzec§8?%null%§cDaj diaxa§8:%null%§4Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%null%%null%%null%%null%%null%§8» §cWWW§8: §4OnlySkill.pl%null%§8» §cTS§8: §4Modedsky.pl ") can't be added to a player because the former is neither an item type, an inventory nor an experience point (antybot.sk, line 8: give player written book titled "&8» &f&lWitaj na serwerze!", by "PiTeKLive", with pages "&7&m-------------------%nl%&6&lRegulamin Serwera%nl%&7&m-------------------%nl%&8» &cBadz mily&7.%nl%&8» &cNie obrazaj&7.%nl%&8» &cNie reklamuj&7.%nl%&8» &cNie przeklinaj&7.%nl%%nl%&8» &f&lGrajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin&7.&a✔ " and "&7&m-------------------%nl%&6&lKomendy Serwera%nl%&7&m-------------------%nl%%nl%» /kit%nl%&8» &c/kosz%nl%&8» &c/drop%nl%&8» &c/itemy%nl%&8» &c/repair%nl%&8» &c/efekty%nl%&8» &c/craftingi%nl%&8» &c/workbench%nl%&8» &c/enderchest%nl%&8»&6&l/POMOC&8«%nl%" and "&7&m-------------------%nl%&6&lInformacje%nl%&7&m-------------------%nl%%nl%&cChcesz nas wesprzec&8?%nl%&cDaj diaxa&8:%nl%&4Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!%nl%%nl%%nl%%nl%%nl%&8» &cWWW&8: &4OnlySkill.pl%nl%&8» &cTS&8: &4Modedsky.pl "') [18:22:42 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading antybot.sk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Najprawdopodbniej nie masz wymaganego dodatku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 21 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Już mam i działa Dziękuję ,a mam pytanie da się zrobić że jak kliknie się na ten link Onlyskill.pl to przeniesie na tą stronę ,a jak się kliknie na ten ts to automatycznie użyje komendy /ts ? Kurcze, mam problem ,ponieważ teraz wyskoczyło że nie jest to kompatybilne i nie mogę znaleźć na wersję spigot 1.7.x-1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 22 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 (edytowane) Mam już zrobione książkę przypomniało mi się ,że można w essentials ,ale zmieniłby mi ktoś to aby dawało książkę nowym graczom ,bo testowałem i mi nie dało ,a pisało ,że 0 błędów. on first join: run player command "kit book" as op Edytowane 22 września 2017 przez PiTeKLive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 sprobuj execute player command "kits book" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdamixx 33 Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 (edytowane) Albo execute console command "kit book %player%" Edytowane 23 września 2017 przez xxdamixx PiTeKLive 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 23 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 Dziękuję ,działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 23 września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 września 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PiTeKLive 19
Siemaneczko zrobiłby mi ktoś skrypt na to że po wejściu na serwer 1 raz gracz dostaje książkę z:
1 strona:
-------------------
Regulamin Serwera
-------------------
» Badz mily.
» Nie cheatuj.
» Nie obrazaj.
» Nie reklamuj.
» Nie przeklinaj.
» Grajac na naszym serwerze akceptujesz regulamin. ✔
Komendy Serwera
-------------------
» /kit
» /kosz
» /drop
» /itemy
» /repair
» /efekty
» /craftingi
» /workbench
» /enderchest
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Informacje
-------------------
Chcesz nas wesprzec?
Daj diaxa:
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi