Skocz do zawartości
  • 0

Wolne ładowanie skryptów

sula008

Pytanie

Witam, po przejściu na 1.12 skrypty ładowały mi się w około 1min (39 skryptów) na wersji 1.8.x było to krótsze około 20 sec a aktualnie coś się stało że skrypty ładują się bardzo długo około 15-20 minut nie wiem czemu po prostu wyłączyłem serwer wrzuciłem spigota na 1.12.1 i włączyłem z powrotem i tak się stało, wróciłem silnik na 1.12 lecz to nic nie dało :< 

Posiadam VPS na OVH 4GB ram, procek 1x2.4GHz dysk SSD.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Robiąc taki przeskok wersji dochodzi więcej możliwości w skripcie, plugin jest mocniej rozwinięty i ma więcej możliwości i ze względu na metodę działania parsera, jego praca się wydłuża, żeby potem nie mulić. Co prawda nie o aż tak długo, ale zawsze to może być jakaś wskazówka. Nie wyskakują żadne błędy w konsoli?

Edytowane przez bopke

• 1
4 minuty temu, Nioo napisał:

Jaki masz dokładniej silnik? Jeśli spigot zmień na paperspigot, podobno wydajniejszy.

doładnie mam PaperSpigot. zrobiłem testy i na PC ładuje mi wszystkie skrypty w 1min 17sec przy tych samych ustawieniach chyba cos jednak z vps jest nie halo

• 0
2 minuty temu, ivall napisał:

To ja się nie dziwie czemu tak masz, ile miejsca zajmuje Ci folder skript ?

Przecięz to nie jest słaby procesor. Serwer spokojnie jest w stanie załadować się w kilkadziesiąt sekund na procesorze 1x800MHz ARM z 256MB ramu, mam prawie taki sam vps z troche gorszym procesorem (OVH 2014) i spokojnie spigot startuje w kilka sekund.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...