Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 (edytowane) Witam dzisiaj pokaże wam jak zrobić najlepszą parówkę na świecie Potrzebne rzeczy: - Parówki (Twoje ulubione) w ilości 1 lub więcej - Ketchup, majonez, musztarda itd. (Nieobowiązkowo) - Dodatkowe rzeczy np. chleb, ogórek itd (Nieobowiązkowo) - Widelec (Nieobowiązkowo) - Talerz - Mikrofoalówka Sposób przygotowania: 1. Bierzemy talerze, kładziemy na nim parówkę. 2. Wkładamy talerz z parówką do mikrofalówki ustawionej na maxymalną moc na 30-60 sekund i ją włączamy. 3. Jak mikrofalówka zrobi swoje wyjmujemy z niej talerz. 4. Polewamy parówkę sosem jakim wybraliśmy. 5. Kładziemy obok parówki nasz dodatkowe składniki 6. Zjadamy parówkę i dodatkowe składniki 7. Kładziemy talerz w miejscu gdzie nie będzie przeszkadzać Gotowe, życzę miłego jedzenia Edytowane 13 września 2017 przez McKoxu LloydPL, Rejszpat i vkvbuss 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 (edytowane) No ja osobiście gotuje parówki w wodzie. Ale podążałem za Twoim poradnikiem i mam teraz przed sobą parówke i nie wiem co dalej. Instructions unclear. Dodatkowo nic nie wspomniałeś o tym, że muszę mieć talerz. Edytowane 13 września 2017 przez Bielecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 20 minut temu, Bielecki napisał: No ja osobiście gotuje parówki w wodzie. Ale podążałem za Twoim poradnikiem i mam teraz przed sobą parówke i nie wiem co dalej. Instructions unclear. Dodatkowo nic nie wspomniałeś o tym, że muszę mieć talerz. Zapomniałem, czekaj edytuje temat xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Ogórek z musztarda dobry jest, a chleb z parowka lepszy Chciałbym się odnieść do punktu pierwszego - ile potrzeba talerzy aby umieścić parowke? @McKoxu Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 3 minuty temu, vkvbuss napisał: Ogórek z musztarda dobry jest, a chleb z parowka lepszy Chciałbym się odnieść do punktu pierwszego - ile potrzeba talerzy aby umieścić parowke? @McKoxu Minimum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 No a moja parówka nadal leży na talerzu i nie wiem co z nią zrobić, poradnik tego nie przewidział, po 5 punkcie się urywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 1 minutę temu, Bielecki napisał: No a moja parówka nadal leży na talerzu i nie wiem co z nią zrobić, poradnik tego nie przewidział, po 5 punkcie się urywa Poprawiłem już jest wytłumaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 po zjedzeniu co mam zrobic z talerzem oraz dodatkowymi składnikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, vkvbuss napisał: po zjedzeniu co mam zrobic z talerzem oraz dodatkowymi składnikami? Też zjedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vkvbuss 22 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, McKoxu napisał: Też zjedz wolalbym zrobic kolejna parowke i sprobowac razem z skladnikami ja zjesc, ale jeżeli zapomne to kolejne skladniki beda na kolejnym talerzu... Czekam na poradnik jak zrobic zupke chińska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Parówka była zimna, poradnik 2/10. Może trzeba było włączyć mikrofalówkę? W każdym razie w wymaganiach jest (jeden) talerz, a potem mówisz, żeby wziąć talerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, vkvbuss napisał: wolalbym zrobic kolejna parowke i sprobowac razem z skladnikami ja zjesc, ale jeżeli zapomne to kolejne skladniki beda na kolejnym talerzu... Czekam na poradnik jak zrobic zupke chińska Ok niedługo się pojawi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 minutę temu, Bielecki napisał: Parówka była zimna, poradnik 2/10. Może trzeba było włączyć mikrofalówkę? W każdym razie w wymaganiach jest (jeden) talerz, a potem mówisz, żeby wziąć talerze. Powtórz poradnik jeszcze raz bo pewnie źle zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Biedna świnka [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz mi sie udało, ale nie wiem po co był mi widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, Bielecki napisał: Teraz mi sie udało, ale nie wiem po co był mi widelec Jest napisane że jest nieobowiązkowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 (edytowane) Aż mi smutno że zabiliście tyle świnek Spoiler Edytowane 13 września 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, MandMLove napisał: Aż mi smutno że zabiliście tyle świnek Pokaż ukrytą zawartość Jeżeli żal ci świnek użyj parówek wegetariańskich ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 2 minuty temu, McKoxu napisał: Jeżeli żal ci świnek użyj parówek wegetariańskich ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nje ma takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 13 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, MandMLove napisał: Nje ma takich Musisz sam zrobić, a jeśli ci się nie chce odetnij sobie swoją parówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bielecki i Helczyk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 13 września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 września 2017 Teraz, MandMLove napisał: Nje ma takich Sojowe 5 minut temu, McKoxu napisał: Jest napisane że jest nieobowiązkowy ... Ale chciałem go użyć, ale nigdzie nie było, że teraz można to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi