knugi 759 Opublikowano 11 września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 Siemka, niech to szlag, że piszę do was z prośbą, hehehe Chciałbym się zapytać czy istnieje jakiś argument do komendy, gdzie mogę dać listę? Chodzi mi mniej więcej o coś takiego: command /list [<coś>]: trigger: set {_lista::*} to arg 1 I co mam wstawić zamiast tego "coś" by to działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 11 września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 command /list [<text>]: trigger: set {_lista::*} to argument 1 i piszesz w argumencie "cos1,cos2,cos3" jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 11 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2017 Tylko, że ja mam poprzez funkcję zapisaną listę w kodzie dajmy na to {_x::*} i mam kod: execute player command "list %{_x::*}" Loop index normalnie numeryczny, ale czasem brakuje różnych cyferek. Np jest "1,3,4,5" nie ma dwójki I chcę by komenda: command /list [<coś>]: trigger: set {_lista::*} to arg 1 Dawała dla {_lista:*} dokładnie takie same wartości. Ale zrobiłem to innym sposobem W kodzie dałem: loop {_lista::*}: set {_lista} to "%{_lista}%%loop-index%: %loop-value%||" wait 2 tick execute player command "list %{_lista}%" a w komendzie: set {_slot::*} to split "%subtext of arg 1 between index 0 to index length of arg 1 - 2%" by "||" send "%{_slot::*}%" set {_type} to subtext of {_slot::1} between index 3 to index length of {_slot::1} if "%{_slot::2}%" doesn't contain "<none>": set {_name} to subtext of {_slot::2} between index 3 to index length of {_slot::2} #Dalsze ify... I mam ładnie posortowany kodzik Ale dzięki za zainteresowanie #Do zamknięcia kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
knugi 759
Siemka, niech to szlag, że piszę do was z prośbą, hehehe
Chciałbym się zapytać czy istnieje jakiś argument do komendy, gdzie mogę dać listę?
Chodzi mi mniej więcej o coś takiego:
I co mam wstawić zamiast tego "coś" by to działało
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi