Skocz do zawartości
  • 0

Kupie messages.pl z essentialsa

vkvbuss
 Udostępnij

Pytanie

Czesc!

Jak wyżej, kupie plik "messages.pl" z pluginu essentials (wykonany takimi kolorami itp jakimi ja chcę) płacę paysafecardem 20zl, oraz aby plik byl do essentials na 1.8x.

Czekam na odpowiedzi, osoby chętne prosze o pw tam opisze jakimi kolorami maja byc wypelnione wiadomosci.

Nie znalazlem odpowiedniego działu na to, wiec prosze moderatora o przeniesienie :)

Edytowane przez vkvbuss

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Dnia 9/10/2017 o 18:35, vkvbuss napisał:

wlasnie o to mi chodzi ;d bo usune jakies 0 i tragedia będzie a nie mam zamiaru ciągle usuwac pluginu i na nowo wgrywać

Mogłeś mieć takie kodowanie kolorów  >   '\u00a7'  Wystarczy że zmienisz ostatni znak w tym ciągu czyli na kolor zielony dajesz \u00a2 a na szary \u00a7

• 0
20 minut temu, vkvbuss napisał:

u00a2Twoj tryb gry zostal zmieniony na: CREATIVE

chodzi mi jak zmienic zeby np tez creative bylo ja inny?

na inny*

\u00a7 taki jest kod kolorowania (to jet dłuższe &) wystarczy że zrobisz \u00a1N\u00a2I\u00a3E  i już masz napis NIE w 3 kolorach, 

Wystarczy u Ciebie zrobić tak >>> \u00a7Twój tryb został zmieniona na: \ua002CREATIVE i wyglądać to bedzie w ten sposób Twój tryb został zmieniony na: CREATIVE

• 0
9 minut temu, JPablo napisał:

\u00a7 taki jest kod kolorowania (to jet dłuższe &) wystarczy że zrobisz \u00a1N\u00a2I\u00a3E  i już masz napis NIE w 3 kolorach, 

Wystarczy u Ciebie zrobić tak >>> \u00a7Twój tryb został zmieniona na: \ua002CREATIVE i wyglądać to bedzie w ten sposób Twój tryb został zmieniony na: CREATIVE

tam ma byx u00a2CREATIVE?

• 0
Godzinę temu, vkvbuss napisał:

ale co mam otworzyc zeby ten plik byl? xdd

Otwórz Essentials.jar WinRAR'em tam masz wszystkie pliki z messages, wybierasz PL i edytujesz

Dodatkowo mała korekta kodowania używaj zawsze \u00a7[Kod koloru]  przykład na zielony \u00a7a / \u00a72

Edytowane przez JPablo

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...