Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Witam, jaki według was jest najlepszy silnik na MODY + PLUGINy? Cauldron czy moze cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 bardzo obiecująco wygląda projekt sponge Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Teraz, bopke napisał: bardzo obiecująco wygląda projekt sponge Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przetestuje Na couldronie niestety z 25 graczami brało aż 10 GB ramu, więc nie zajde z tym silnikiem daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 A na jaką wersje mc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Jeżeli dużo modujesz to musisz spodziewać się kosmicznego zużycia ramu i silnik zbyt dużo w tej kwestii nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Teraz, McKoxu napisał: A na jaką wersje mc ? 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Hmm...Bo ja bym ci polecił silnik Thermos ale nie mogę go znaleźć na 1.8 (kiedyś takowy widziałem) A ten sponge nie jest idealny Bo pluginy na niego pisze się całkowicie inaczej i to są tak jakby mody których nie widać od strony clienta I pluginy np. bukkitowe nie zadziałają na spongu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Teraz, McKoxu napisał: Hmm...Bo ja bym ci polecił silnik Thermos ale nie mogę go znaleźć na 1.8 (kiedyś takowy widziałem) A ten sponge nie jest idealny Bo pluginy na niego pisze się całkowicie inaczej i to są tak jakby mody których nie widać od strony clienta I pluginy np. bukkitowe nie zadziałają na spongu O kurde, właśnie zamierzałem napisać pare pluginów na 1.8 ;/ A wiesz może, czy Cauldron obsługuje pluginy bukkitowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 510 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 1 minutę temu, McKoxu napisał: Chyba tak Okej to dziękuje bardzo, zostane przy Cauldronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Exyztence 0
Witam, jaki według was jest najlepszy silnik na MODY + PLUGINy? Cauldron czy moze cos innego?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi