Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Witam, jaki według was jest najlepszy silnik na MODY + PLUGINy? Cauldron czy moze cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 bardzo obiecująco wygląda projekt sponge https://www.spongepowered.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Teraz, bopke napisał: bardzo obiecująco wygląda projekt sponge https://www.spongepowered.org/ Przetestuje Na couldronie niestety z 25 graczami brało aż 10 GB ramu, więc nie zajde z tym silnikiem daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 A na jaką wersje mc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Jeżeli dużo modujesz to musisz spodziewać się kosmicznego zużycia ramu i silnik zbyt dużo w tej kwestii nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Teraz, McKoxu napisał: A na jaką wersje mc ? 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Hmm...Bo ja bym ci polecił silnik Thermos ale nie mogę go znaleźć na 1.8 (kiedyś takowy widziałem) A ten sponge nie jest idealny Bo pluginy na niego pisze się całkowicie inaczej i to są tak jakby mody których nie widać od strony clienta I pluginy np. bukkitowe nie zadziałają na spongu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Teraz, McKoxu napisał: Hmm...Bo ja bym ci polecił silnik Thermos ale nie mogę go znaleźć na 1.8 (kiedyś takowy widziałem) A ten sponge nie jest idealny Bo pluginy na niego pisze się całkowicie inaczej i to są tak jakby mody których nie widać od strony clienta I pluginy np. bukkitowe nie zadziałają na spongu O kurde, właśnie zamierzałem napisać pare pluginów na 1.8 ;/ A wiesz może, czy Cauldron obsługuje pluginy bukkitowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 10 września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 Chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Exyztence 0 Opublikowano 10 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2017 1 minutę temu, McKoxu napisał: Chyba tak Okej to dziękuje bardzo, zostane przy Cauldronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Exyztence 0
Witam, jaki według was jest najlepszy silnik na MODY + PLUGINy? Cauldron czy moze cos innego?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi