Peridot 507 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Witam Czy ktoś ma download SpigotApi na wersje 1.12.1 i czy w ogóle jest na tą wersje spigotapi ? Bo długo szukałem i nie znalazłem Za pomoc daje naj i repa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #TenJedyny 0 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 1 minutę temu, McKoxu napisał: Witam Czy ktoś ma download SpigotApi na wersje 1.12.1 i czy w ogóle jest na tą wersje spigotapi ? Bo długo szukałem i nie znalazłem Za pomoc daje naj i repa Nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 9 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 1 minutę temu, #TenJedyny napisał: Nie ma ;/ Wiesz w ogóle o jakie spigotapi mi chodzi czy nie ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #TenJedyny 0 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 4 minuty temu, McKoxu napisał: Wiesz w ogóle o jakie spigotapi mi chodzi czy nie ? ... tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 insertt 39 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lub <dependency> <groupId>org.spigotmc</groupId> <artifactId>spigot-api</artifactId> <version>1.12.1-R0.1-SNAPSHOT</version> <scope>provided</scope> </dependency> nie wiem ile szukałeś, ale znalazłem w 30 sekund to wszystko. Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 9 września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 września 2017 Problem został rozwiązany. #TenJedyny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Peridot 507
Witam
Czy ktoś ma download SpigotApi na wersje 1.12.1 i czy w ogóle jest na tą wersje spigotapi ? Bo długo szukałem i nie znalazłem
Za pomoc daje naj i repa 
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi