5setPlus 0 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Mam pytanie. Czemu nie działa mi tablista z pluginu DMGuilds na serwerze 1.8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Bo to dmguilds. Czyli pogłębianie raka fg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 6 września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 września 2017 Bo ten plugin ma raka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 5setPlus 0 Opublikowano 7 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 19 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Bo to dmguilds. Czyli pogłębianie raka fg. Polecasz jakis inny plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 7 września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 września 2017 FunnyGuilds i jesli chcesz tabliste na 1.8+ to FunnyTab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 "bo to rak", "bo ten plugin ma raka" - napiszcie coś podobnego. Dnia 6.09.2017 o 20:06, 5setPlus napisał: Mam pytanie. Czemu nie działa mi tablista z pluginu DMGuilds na serwerze 1.8? ponieważ ten plugin jest pisany pod 1.7, edit funnyguilds, i z tego co wiem to ten plugin ma jakieś problemy z zapisem (po wylaczeniu pluginu nie zapisuje gildii). zainstaluj funnyguilds, najlepiej to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! protocoltaba: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! funnytaba:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
5setPlus 0
Mam pytanie.
Czemu nie działa mi tablista z pluginu DMGuilds na serwerze 1.8?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi