Skocz do zawartości
  • 1

Title | java

gbgfgf
 Udostępnij

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Skoro już robisz to "proxy", to może czas nauczyc sie  pakietow?

Wykorzystaj to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Smieszy mnie fakt, iz jedna osoba zrobila "proxy" i teraz (tak jak z izihc) kazdy bedzie pisal swoje klienty i mowil ze moje jest lepsze.

• 3
38 minut temu, SzymoonDev napisał:

Skoro już robisz to "proxy", to może czas nauczyc sie  pakietow?

Wykorzystaj to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Smieszy mnie fakt, iz jedna osoba zrobila "proxy" i teraz (tak jak z izihc) kazdy bedzie pisal swoje klienty i mowil ze moje jest lepsze.

ta libka nie jest po stronie klienta tylko serwera

http://wiki.vg/Protocol#Title

• 0
17 godzin temu, insertt napisał:

Potrzebuję urywku kodu...

17 godzin temu, insertt napisał:

Potrzebuję urywku kodu...

• 0
Godzinę temu, gbgfgf napisał:

To jest forum by pomagać no i gdzie ta pomoc?

I ci pomogli, wysłali ci link do strony, gdzie się nauczysz jak poprawnie wysłać pakiet od tytyłu. Skoro napisałeś, że piszesz sobie jakieś proxy to pewnie korzystasz z MCProtocolLib, więc łap klasę z pakietem od tytułów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Edytowane przez Nieaktywny

• 0

3 minuty temu, Jaqobb napisał:

I ci pomogli, wysłali ci link do strony, gdzie się nauczysz jak poprawnie wysłać pakiet od tytyłu. Skoro napisałeś, że piszesz sobie jakieś proxy to pewnie korzystasz z MCProtocolLib, więc łap klasę z pakietem od tytułów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Dzięki, a dałbyś urywek kodu? bo potrzebuję tego najbradziej xD

• 0
2 godziny temu, Jaqobb napisał:

Wszystko masz w przykładach MCProtocolLib, wystarczy jedynie wysyłać pakiet ten od tytułów, a dokładnie to dwa, jeśli chcesz mieć i tytuł, i podtytuł.

session.send(new ServerTitlePacket(action.TITLE, "test"));

Będzie to dzialac?

• 0
Dnia 23.09.2017 o 08:24, yooniks napisał:

zależy pod co piszesz to "proxy".

używasz mcprotocollib?

Ty nawet nie umiesz  odesłać prostego pakietu w mcprotocollib bo pobrałeś mojego example i jeszcze piszesz, że piszę tobie "Downloading the terrain" bo tam nie odsyłałem żadnego pakietu.

• 0
23 godziny temu, Hamster napisał:

Ty nawet nie umiesz  odesłać prostego pakietu w mcprotocollib bo pobrałeś mojego example i jeszcze piszesz, że piszę tobie "Downloading the terrain" bo tam nie odsyłałem żadnego pakietu.

co ty piszesz?

po 1. uzywalem tego kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

po 2. post ktory stworzylem na githubie jest napisany kilka tygodni temu, od dawna juz dziala mi proxy, wystarczy troche poszperac na wiki :)

• 0
W dniu 26.09.2017 o 18:19, yooniks napisał:

co ty piszesz?

po 1. uzywalem tego kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

po 2. post ktory stworzylem na githubie jest napisany kilka tygodni temu, od dawna juz dziala mi proxy, wystarczy troche poszperac na wiki :)

Edytowane przez Wojciu

• 0
Dnia 9/26/2017 o 17:19, yooniks napisał:

co ty piszesz?

jakie jest api do wysylania title

• 0
9 godzin temu, Skyloz napisał:

jakie jest api do wysylania title

Co ty piszesz lol, jakie api?

Przecież masz pakiet od title, ServerTitlePacket, wystarczy go dobrze użyć, możesz wysłać title,subtitle, i możesz ustawić czas "trwania" title.

session.send(new ServerTitlePacket(fixColor("&3Title"), false));
                        session.send(new ServerTitlePacket(fixColor("&7SubTitle"), true));
#no i mozna jeszcze okreslic czas, ale przykladu nie dam, bo nie pamietam jak to sie robilo, wiem ze byly 3 konstruktory z int

Robisz proxy nie znając podstaw ;/

I od takich pytań/problemów jest też github autora mcprotocollib, zakładka issues, wystarczy w search wpisać title, już dużo osób o to pytało.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...