Klerk 7 Opublikowano 4 września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 września 2017 Witaj w prezentacji pierwszej edycji ancap.pl opartej na modyfikacjach, będącej kontynuacją serwerów tempuscraft.pl oraz mody.ancap.pl. Serwer działa na wersji 1.10.2 i zapewnia kilkadziesiąt modyfikacji gwarantujących wiele godzin ciekawej rozgrywki. Wśród nich znajdują się utrudnienia survivalu, całkiem nowe możliwości techniczne i magiczne, a nawet wiele nowych bloków dekoracyjnych i możliwości upiększania otaczającego świata - oto najważniejsze z nich: Immersive Engineering, dzięki któremu stworzysz imponujące fabryki i maszyny będące odwzorowaniem urządzeń które spotkasz w rzeczywistości. W pakiecie jest dodatek pozwalający na stworzenie własnej rafinerii oraz wydobycie ropy naftowej! Mekanism, dodający zaawansowaną, wręcz futurystyczną maszynerię - utlenianie, elektroliza czy redukcja połączone z reaktorami fuzyjnymi czekają! Cały pakiet Thermal (Foundation, Expansion, Dynamics) zapewniający prostsze w obsłudze maszyny i kable, o wiele lepsze dla początkujących technologów! OpenComputers, czyli mod idealny dla informatyków, pozwalający na zbudowanie i zaprogramowanie własnego komputera wewnątrz Minecrafta przy użyciu języka Lua! Cyberware, dodający możliwość modyfikacji własnego ciała i przemianę w cyborga. W pakiecie z WIRED, dodającym więcej modyfikacji oraz Sync, pozwalającym na klonowanie! Botania, umożliwiająca na manipulację roślinami i dodająca pewną dozę magii do "normalnego" świata, HarvestCraft pozwalający na hodowlę tuzinów nowych rodzajów roślin, jak i przygotowanie ogromnych ilości nowych potraw! Grimoire of Gaia, dodający multum niespotykanych dotychczas potworów. Ich wartości ataku zostały obniżone tak, by nie były uciążliwe dla gracza - poza pewnymi bardzo potężnymi wyjątkami... Animania, dodająca zupełnie nową, niespotykaną do tej pory hodowlę zwierząt w Minecraft! TinkersContruct, dodający niezliczone ilości nowych narzędzi, materiałów oraz co najważniejsze unikatową kuźnię, pozwalającą na odlewanie i ulepszanie narzędzi. Od teraz możesz stworzyć swój idealny kilof! Chisel, dodający niezliczone ilości nowych bloków. Wraz z Chisel & Bits umożliwiającym rzeźbienie w dowolny sposób w blokach i ArchitectureCraft, dodającym takie herezje jak balustrady, stożki czy kule do Minecrafta. Oraz wiele modów utrudniających lub urozmaicających rozrywkę - od pór roku i pragnienia, poprzez możliwość odtwarzania samodzielnie stworzonej muzyki (tak, można odtwarzać dowolne utwory - nie tylko te z Minecrafta!) do realistycznej ciemności w podziemiach czy ulepszonego AI mobów i wielu innych dodatków! Aby w prosty sposób rozpocząć rozgrywkę polecamy skorzystanie z naszego launchera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, możliwa jest także ręczna instalacja paczki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. bopke i DaltonEZ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 14 września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 września 2017 Poziom graczy lepszy niż na 90% serwerów jakie spotkałem ( i nadal trochę brakuje do ideału, ale to tylko na whitelistach ), miła i pomocna administracja Polecam FLUDER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Dnia 14.09.2017 o 20:05, bopke napisał: Poziom graczy lepszy niż na 90% serwerów jakie spotkałem ( i nadal trochę brakuje do ideału, ale to tylko na whitelistach ), miła i pomocna administracja Polecam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość Ale przecież sam reklamujesz ten serwer ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bopke 359 Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 17 minut temu, McKoxu napisał: Ale przecież sam reklamujesz ten serwer ( ͡° ͜ʖ ͡°) Warto promować dobre serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viummi 10 Opublikowano 24 września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 września 2017 No to tak, na ancapie grałam od drugiej edycji dość sporo, stałam na stanowisku HeadAdmina niegdyś i przyznam, miło się spędzało ten czas, poznałam wielu fajnych ludzi. Ale aktualnie jak sprawdzam jakiekolwiek wypowiedzi na forum serwera lub wchodzę mało na sam serwer, administracja spadła na bardzo niski poziom. I wcale nie dlatego, że z niej odeszłam . Odniosłam wrażenie, że wybierany jest byle kto, niby nie patrząc na wiek. To fakt, ludzie około 13/12 roku życia śmiało mogą zaistnieć w administracji i nie mówię, że to źle. Problem pojawia się gdy taka osoba popełni błąd, co jest normalne w tym wieku, na tym się uczymy. Ma stanowczy problem w większości jeśli chodzi o wzięcie odpowiedzialności za swoje wyczyny. Unika tematu, nie wypowiada się. Jako stary gracz serwera już się nie udzielam bo nie wiem w pełni jak teraz wygląda tamtejsze społeczeństwo, ale obserwuje, niestety z zażenowaniem to co się dzieje. bopke i SebxteR 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klerk 7 Opublikowano 27 października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Zapraszam na serwer po małej aktualizacji Opis aktualizacji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi