Skocz do zawartości

[1.10.2] [NP] [MODY] [50s] ancap.pl - serwer z modyfikacjami

Klerk

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj w prezentacji pierwszej edycji ancap.pl opartej na modyfikacjach, będącej kontynuacją serwerów tempuscraft.pl oraz mody.ancap.pl. Serwer działa na wersji 1.10.2 i zapewnia kilkadziesiąt modyfikacji gwarantujących wiele godzin ciekawej rozgrywki. Wśród nich znajdują się utrudnienia survivalu, całkiem nowe możliwości techniczne i magiczne, a nawet wiele nowych bloków dekoracyjnych i możliwości upiększania otaczającego świata - oto najważniejsze z nich:

• Immersive Engineering, dzięki któremu stworzysz imponujące fabryki i maszyny będące odwzorowaniem urządzeń które spotkasz w rzeczywistości. W pakiecie jest dodatek pozwalający na stworzenie własnej rafinerii oraz wydobycie ropy naftowej!
  • Mekanism, dodający zaawansowaną, wręcz futurystyczną maszynerię - utlenianie, elektroliza czy redukcja połączone z reaktorami fuzyjnymi czekają!
  • Cały pakiet Thermal (Foundation, Expansion, Dynamics) zapewniający prostsze w obsłudze maszyny i kable, o wiele lepsze dla początkujących technologów!
  • OpenComputers, czyli mod idealny dla informatyków, pozwalający na zbudowanie i zaprogramowanie własnego komputera wewnątrz Minecrafta przy użyciu języka Lua!
  • Cyberware, dodający możliwość modyfikacji własnego ciała i przemianę w cyborga. W pakiecie z WIRED, dodającym więcej modyfikacji oraz Sync, pozwalającym na klonowanie!
  • Botania, umożliwiająca na manipulację roślinami i dodająca pewną dozę magii do "normalnego" świata,
  • HarvestCraft pozwalający na hodowlę tuzinów nowych rodzajów roślin, jak i przygotowanie ogromnych ilości nowych potraw!
  • Grimoire of Gaia, dodający multum niespotykanych dotychczas potworów. Ich wartości ataku zostały obniżone tak, by nie były uciążliwe dla gracza - poza pewnymi bardzo potężnymi wyjątkami...
  • Animania, dodająca zupełnie nową, niespotykaną do tej pory hodowlę zwierząt w Minecraft!
  • TinkersContruct, dodający niezliczone ilości nowych narzędzi, materiałów oraz co najważniejsze unikatową kuźnię, pozwalającą na odlewanie i ulepszanie narzędzi. Od teraz możesz stworzyć swój idealny kilof!
  • Chisel, dodający niezliczone ilości nowych bloków. Wraz z Chisel & Bits umożliwiającym rzeźbienie w dowolny sposób w blokach i ArchitectureCraft, dodającym takie herezje jak balustrady, stożki czy kule do Minecrafta.
  • Oraz wiele modów utrudniających lub urozmaicających rozrywkę - od pór roku i pragnienia, poprzez możliwość odtwarzania samodzielnie stworzonej muzyki (tak, można odtwarzać dowolne utwory - nie tylko te z Minecrafta!) do realistycznej ciemności w podziemiach czy ulepszonego AI mobów i wielu innych dodatków!

Aby w prosty sposób rozpocząć rozgrywkę polecamy skorzystanie z naszego launchera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, możliwa jest także ręczna instalacja paczki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

• 2 tygodnie później...
Dnia 14.09.2017 o 20:05, bopke napisał:

Poziom graczy lepszy niż na 90% serwerów jakie spotkałem ( i nadal trochę brakuje do ideału, ale to tylko na whitelistach :v ), miła i pomocna administracja

Polecam

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość

:kappa: 

Ale przecież sam reklamujesz ten serwer ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 2 tygodnie później...

No to tak, na ancapie grałam od drugiej edycji dość sporo, stałam na stanowisku HeadAdmina niegdyś i przyznam, miło się spędzało ten czas, poznałam wielu fajnych ludzi. Ale aktualnie jak sprawdzam jakiekolwiek wypowiedzi na forum serwera lub wchodzę mało na sam serwer, administracja spadła na bardzo niski poziom. I wcale nie dlatego, że z niej odeszłam :kappa:. Odniosłam wrażenie, że wybierany jest byle kto, niby nie patrząc na wiek. To fakt, ludzie około 13/12 roku życia śmiało mogą zaistnieć w administracji i nie mówię, że to źle. Problem pojawia się gdy taka osoba popełni błąd, co jest normalne w tym wieku, na tym się uczymy. Ma stanowczy problem w większości jeśli chodzi o wzięcie odpowiedzialności za swoje wyczyny. Unika tematu, nie wypowiada się. Jako stary gracz serwera już się nie udzielam bo nie wiem w pełni jak teraz wygląda tamtejsze społeczeństwo, ale obserwuje, niestety z zażenowaniem to co się dzieje. 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...