RubY 0 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Hej mam pytanie kiedyś robiłem skrypt na klany ale maiłem przerwę od skryptowania i zapomniałem jak pokazać wszystkich graczy z np zmiennej {gracze} np robię komendę na tworzenie klanu i później chce zrobić listę graczy z każdego klanu np: command /clan players <tutaj nazwa klanu>: trigger: send "i tutaj pokazać graczy z podanego klanu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 loop {klan::%arg-3%::*} Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 3 września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 września 2017 Aby pokazało wszystkich równolegle; %{_var::*}% Aby pokazało wszystkich po kolei: loop {_var::*}: send "%loop-index%" Aby pokazało wybranego gracza: send "%{_example::clanTEST::<id_gracza_w_gildii>}%" #example send "%{_example::clanTEST::4}%" # przy tym wyskoczy ostrzezenie, ale nie musisz sie tym przejmowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RubY 0
Hej mam pytanie kiedyś robiłem skrypt na klany ale maiłem przerwę od skryptowania i zapomniałem jak pokazać wszystkich graczy z np zmiennej {gracze}
np robię komendę na tworzenie klanu i później chce zrobić listę graczy z każdego klanu np:
command /clan players <tutaj nazwa klanu>:
trigger:
send "i tutaj pokazać graczy z podanego klanu"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi