Poter2003 8 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Witam mozecie dac mi pomysł na minigre w skrypcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Minigra + skrypt = lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 young_koiczek 25 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 1 godzinę temu, Kuba_2003TV napisał: Minigra + skrypt = lagi Dokładnie Ale jak już masz robić to zrób coś czego nie było jeszcze na forum np TheWallsy (chyba nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Godzinę temu, Koiczek napisał: Dokładnie Ale jak już masz robić to zrób coś czego nie było jeszcze na forum np TheWallsy (chyba nie było) XDDDD tak się sklada ze ja robie już the wallsy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bakkit 24 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 8 godzin temu, Mr Janek napisał: XDDDD tak się sklada ze ja robie już the wallsy xD Jeśli on napisze pierwszy będzie że wziąłeś od niego temat, więc ocena twojego skryptu pójdzie w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Teraz, Bakkit napisał: Jeśli on napisze pierwszy będzie że wziąłeś od niego temat, więc ocena twojego skryptu pójdzie w dół O kurcze xD tylko ze ja robie go trochę i będzie dopracowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bakkit 24 Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 5 minut temu, Mr Janek napisał: O kurcze xD tylko ze ja robie go trochę i będzie dopracowany Polecam Ci zrobić coś czego nie ma w normalnej mini grze TheWalls na dużych serwerach a ocena pójdzie napewno w górę jeśli to "coś" będzie dobre Panu który szuka pomysłu na minigre również to polecam aby nie kierował się pisaniem skryptu tak żeby wyglądał on "dobrze" ale żeby wyglądał "zaje****ie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Poter2003 8
Witam mozecie dac mi pomysł na minigre w skrypcie?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi