young_koiczek 25 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) v. 1.1 KK-CHAT Komendy: ✔ /chat - Głowna komenda pluginu ✔ /chat on - Włączenie czatu ✔ /chat off - Wyłączenie czatu ✔ /chat clear - Wyczyszczenie czatu Uprawnienia: ✪ chat.obejscie - Możliwość pisania przy wyłączonym czacie ✪ chat.admin - Dostęp do komend : /chat <on/off/clear> ✪ ranga.wlasciciel(lub *) - prefix Właściciela ✪ ranga.gracz/vip/svip/mod/adm - pozostałe prefixy [UWAGA TE PREFIXY NIE BĘDĄ DZIAŁAĆ Z UPRAWIENIEM "*"] TO DO: ⃠ Wszystkie wasze propozycje ⃠ AutoMSG z możliwością zmiany wiadomości ⃠ AntySpam (Pisanie co np. 10 sekund) ♥DOWNLOAD♥ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (bez prefixów) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (z prefixami) ♥SKAN♥ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ㋡ChangeLog㋡ 1.1 - Dodane zostało powiadomienie gdy ktoś napisze nie znany argument 1.2 - Dodano prefixy dla rang Edytowane 31 sierpnia 2017 przez Koiczek _AvaX_ i Smoczek111 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dodaj komende a raczej listener o nieznanej komendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Tak patrząc to na tym forum nie było jeszcze pluginu na chat, były tylko skrypty xd ToffikTV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 2 minuty temu, HcLand napisał: Dodaj komende a raczej listener o nieznanej komendzie Biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) Dodaj jakąś cenzurę reklam, Slowdown wpisywania komend Edytowane 30 sierpnia 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 1 minutę temu, IDaily Gaming napisał: Dodaj jakąś cenzurę reklam Wkrótce będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 7 minut temu, McKoxu napisał: Tak patrząc to na tym forum nie było jeszcze pluginu na chat, były tylko skrypty xd Był mój plugin SkChat :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) 14 godzin temu, Nieznajomy11 napisał: Był mój plugin SkChat :\ Skąd mam to wiedzieć, ja uczestniczę w życiu forum od kilku miesięcy Edytowane 31 sierpnia 2017 przez McKoxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 ㋡ChangeLog㋡ 1.1 - Dodane zostało powiadomienie gdy ktoś napisze nie znany argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 17 godzin temu, Koiczek napisał: TO DO: ⃠ Wszystkie wasze propozycje Proponuję usunąć ten projekt. Za dużo tego w sieci zwanej Internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Godzinę temu, Nioo napisał: Proponuję usunąć ten projekt. Za dużo tego w sieci zwanej Internet. Daruj sobie, nie napisałbyś lepszego pierwszego pluginu niż on... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 5 minut temu, Inder00 napisał: Daruj sobie, nie napisałbyś lepszego pierwszego pluginu niż on... Nie napisałbym, ale po co wrzucać coś wielokrotnie? Ja staram się tworzyć coś czego nie ma. Jemu radzę to samo bo chejt jest na to ostrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Mozesz wsadzic kod na githuba Helczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestemkrolemkrol 0 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 dodaj prefixy ;] (są łatwe do zrobienia :v) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Github, prosze. Albo chociaż src... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 ㋡ChangeLog㋡ 1.2 - Dodano prefixy dla rang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Te prefixy to takie 2/10 ;/ Ale plugin no nawet nawet Edytowane 31 sierpnia 2017 przez McKoxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) Dnia 30.08.2017 o 23:28, Koiczek napisał: [UWAGA TE PREFIXY NIE BĘDĄ DZIAŁAĆ Z UPRAWIENIEM "*"] Kiedy ktoś mówi mi, że mamy 2017 rok. Nadal robią prefixy na uprawnienia, na tabie jeszcze jakoś to zrozumiem, ale na czacie.. �4BLAD: �7Mozliwe czynnosci �7<�aon/off/clear�7> XDDD System.out.println("Uruchamianie..."); System.out.println("Wylaczanie..."); Całkowicie zbędne, robi tylko syf w konsoli. Edytowane 1 września 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young_koiczek 25 Opublikowano 1 września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 2 godziny temu, Nieznajomy11 napisał: Kiedy ktoś mówi mi, że mamy 2017 rok. Nadal robią prefixy na uprawnienia, na tabie jeszcze jakoś to zrozumiem, ale na czacie.. �4BLAD: �7Mozliwe czynnosci �7<�aon/off/clear�7> XDDD System.out.println("Uruchamianie..."); System.out.println("Wylaczanie..."); Całkowicie zbędne, robi tylko syf w konsoli. Dzięki za informacje paragrafów narazie nie usuwam , bo jeszcze nie robie configu jak będę go robił to zmienie Przypominam że to mój 1 plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Nieznajomy11 napisał: Kiedy ktoś mówi mi, że mamy 2017 rok. Nadal robią prefixy na uprawnienia, na tabie jeszcze jakoś to zrozumiem, ale na czacie.. �4BLAD: �7Mozliwe czynnosci �7<�aon/off/clear�7> XDDD System.out.println("Uruchamianie..."); System.out.println("Wylaczanie..."); Całkowicie zbędne, robi tylko syf w konsoli. Nie masz już co do roboty ? To już nie wolno używać paragrafów ? np. są używane w FunnyGuilds, żeby nie odwoływać się do ChatColor. lol System.out.println(); jest uważnego do de-bugu, więc nie mam pojęcia po co go krytykujesz, a to nie robi syfu, a wręcz przeciwnie umila Edytowane 1 września 2017 przez Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi