vkvbuss 22 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 czesc, wyswietla mi sie ze jakis 1 blad ale skrypt dziala dobrze.. wie kto moze co jest tym bledem command /cobble: trigger: if {cobblestone.%player%} is true: set {cobblestone.%player%} to false send "&cWylaczono wypadanie cobblestone!" else if {cobblestone.%player%} is false: set {cobblestone.%player%} to true send "&aWlaczono wypadanie cobblestone!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Podałbyś error. Może to być komplikacja pomiędzy zmienną/komendą z innego skryptu, a my wtedy tego się nie dowiemy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 3 minuty temu, vkvbuss napisał: czesc, wyswietla mi sie ze jakis 1 blad ale skrypt dziala dobrze.. wie kto moze co jest tym bledem command /cobble: trigger: if {cobblestone.%player%} is true: set {cobblestone.%player%} to false send "&cWylaczono wypadanie cobblestone!" else if {cobblestone.%player%} is false: set {cobblestone.%player%} to true send "&aWlaczono wypadanie cobblestone!" command /cobble: trigger: if {cobblestone.%player%} is true: set {cobblestone.%player%} to false send "&cWylaczono wypadanie cobblestone!" if {cobblestone.%player%} is false: set {cobblestone.%player%} to true send "&aWlaczono wypadanie cobblestone!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vkvbuss 22 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 wgralem do osobnego sk i mam juz ten blad nazwa powtarzala sie w 2 skryptach, alr dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vkvbuss 22
czesc, wyswietla mi sie ze jakis 1 blad ale skrypt dziala dobrze..
wie kto moze co jest tym bledem
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi