Gość najkers Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 (edytowane) Witam! W tym temacie pokaże wam najlepszy program do oczyszczania komputera według mnie! Nazwa programu >> CCleaner Dowload >> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Sluży do >> Oczyszczania histori przegladarek, oczyszczanie logów komputera, oczyszczanie kosza (można wybrać co ma oczyszczać) I to na tyle! Zapraszam do kolejnych moich tematów :)! Edytowane 25 sierpnia 2017 przez najkers Formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Nie mam jakoś za bardzo zaufania do tego oprogramowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BitCrack 0 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 7 godzin temu, Polski Sześcian napisał: Nie mam jakoś za bardzo zaufania do tego oprogramowania Używam, 10/10 żadnych wirusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Polski Sześcian napisał: Nie mam jakoś za bardzo zaufania do tego oprogramowania Ale ty wiesz że to jest oficjalna strona twórców/twórcy tego programu ? xd Edytowane 25 sierpnia 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HcLand 15 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Sam microsoft powiedzial ze ccleaner na w10 moze wytwarzac problemy wiec nie wiem czy taki dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość najkers Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Godzinę temu, HcLand napisał: Sam microsoft powiedzial ze ccleaner na w10 moze wytwarzac problemy wiec nie wiem czy taki dobry Ja mam 0 problemów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Jestem za usunięciem tego bloga CCleaner posiada więcej możliwości np. czyszczenie rejestru... Co do tych wirusów to CCleaner ich nie czyści jedynie to po usunięciu ich poprzez inny program typu MBAM czyści rejestr i tyle.. Brak zrzutów ekranu, które mogłeś dodać nawet te z innych stron na których ukazuje się takowe oprogramowanie. Co do samego programu nie mam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość najkers Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dnia 26.08.2017 o 15:49, esej napisał: Jestem za usunięciem tego bloga CCleaner posiada więcej możliwości np. czyszczenie rejestru... Co do tych wirusów to CCleaner ich nie czyści jedynie to po usunięciu ich poprzez inny program typu MBAM czyści rejestr i tyle.. Brak zrzutów ekranu, które mogłeś dodać nawet te z innych stron na których ukazuje się takowe oprogramowanie. Co do samego programu nie mam zastrzeżeń Dokladnie, ma wiecej mozliwosci dobrze mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi