DarsON 1 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Witam, cos jest nie tak poniewaz po wpisaniu komendy /cheater nie banuje gracza command /cheater [<player>]: permission: sprawdz.spr permission message: &4Blad: &cNie posiadasz uprawnien &7(XETcore.sprawdz) trigger: arg 1 is set: if {s.%arg 1%} is true: set {s.%arg 1%} to false broadcast "&8&L&M------------&8 { &6&LSPRAWDZANIE &8}&8&L&M------------" broadcast "&7Gracz&e %arg 1% &7ma cheaty." broadcast "&8&L&M------------&8 { &6&LSPRAWDZANIE &8}&8&L&M------------" wait 5 ticks teleport argument 1 to {spr.spawn} wait 2 ticks kill argument 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Dodaj na samej górze skryptu; variables: {s.%player%} = false Ta komenda nie będzie działać ogółem jeśli zmienna {s.GRACZ} nie będzie ustawiona na true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 GamesOficial 1 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 9 godzin temu, DarsON napisał: Witam, cos jest nie tak poniewaz po wpisaniu komendy /cheater nie banuje gracza command /cheater [<player>]: permission: sprawdz.spr permission message: &4Blad: &cNie posiadasz uprawnien &7(XETcore.sprawdz) trigger: arg 1 is set: if {s.%arg 1%} is true: set {s.%arg 1%} to false broadcast "&8&L&M------------&8 { &6&LSPRAWDZANIE &8}&8&L&M------------" broadcast "&7Gracz&e %arg 1% &7ma cheaty." broadcast "&8&L&M------------&8 { &6&LSPRAWDZANIE &8}&8&L&M------------" wait 5 ticks teleport argument 1 to {spr.spawn} wait 2 ticks kill argument 1 variables: {%player%} = false command /cheater [<player>]: permission: serwer.spr permission message: &cNie masz permisji do tej komedy. trigger: arg 1 is set: if {%arg 1%} is true: set {%arg 1%} to false broadcast "&8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~" broadcast "&7Gracz %arg 1% posiadal cheaty." broadcast "&8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~" teleport argument 1 to {spr.spawn} console command kill to {%arg 1%} console command ban to {%arg 1} &czostales zbanowany za cheaty. stop Jeżeli skrypt nie działa priv, pisałem go na szybko na telefonie. Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 (edytowane) 9 godzin temu, GamesOficial napisał: console command kill to {%arg 1%} console command ban to {%arg 1} &czostales zbanowany za cheaty. Emm... Eee?!? What?!?! "Jeżeli skrypt nie działa priv, pisałem go na szybko na telefonie." No przecież to logiczne że nie zadziała Edytowane 25 sierpnia 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 GamesOficial 1 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 SzesciAn wiem popełniłem błąd w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 LordYu 296 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DarsON 1
Witam, cos jest nie tak poniewaz po wpisaniu komendy /cheater nie banuje gracza
command /cheater [<player>]:
permission: sprawdz.spr
permission message: &4Blad: &cNie posiadasz uprawnien &7(XETcore.sprawdz)
trigger:
arg 1 is set:
if {s.%arg 1%} is true:
set {s.%arg 1%} to false
broadcast "&8&L&M------------&8 { &6&LSPRAWDZANIE &8}&8&L&M------------"
broadcast "&7Gracz&e %arg 1% &7ma cheaty."
broadcast "&8&L&M------------&8 { &6&LSPRAWDZANIE &8}&8&L&M------------"
wait 5 ticks
teleport argument 1 to {spr.spawn}
wait 2 ticks
kill argument 1
5 odpowiedzi na to pytanie