MrrMroczekMrr 0 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2017 (edytowane) Cześć... Wie ktoś jak napisać skrypt zmieniający komendy: helpop, list, msg Np. Gdy gracz wpisuje /list komenda jest zablokowana a za komende /list działa /lista i wyskakuje: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gracze: (liczba graczy) Vipy: (liczba graczy Vip) Administracja: (liczba administratorów) Msg np. &2 Ja 》&a(Gracz) 》&6(Text) &a(Gracz) 》&2》Ja 》 &6 (Text) Helpop np. Zmienia komende na /zglos I wiadomość do gracza gdy użyje komendy /zglos Gracz X ma cheaty!: &7● Wyslano wiadomosc! (&aTreść: Gracz X ma cheaty!) A do Admina: &c● &2Gracz &a(Gracz) &2wyslal wiadomosc na helpop &a(Tresc:Gracz X ma cheaty!) ^ Gracz X ma cheaty = przykład Edytowane 20 sierpnia 2017 przez MrrMroczekMrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekMaSkrypta_ 117 Opublikowano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2017 Oczywiscie ze sie da ;> Tutaj daje ci kod - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! MrrMroczekMrr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrrMroczekMrr 0
Cześć... Wie ktoś jak napisać skrypt zmieniający komendy: helpop, list, msg
Np. Gdy gracz wpisuje /list komenda jest zablokowana a za komende /list działa /lista i wyskakuje:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gracze: (liczba graczy)
Vipy: (liczba graczy Vip)
Administracja: (liczba administratorów)
Msg np. &2 Ja 》&a(Gracz) 》&6(Text)
&a(Gracz) 》&2》Ja 》 &6 (Text)
Helpop np.
Zmienia komende na /zglos
I wiadomość do gracza gdy użyje komendy /zglos Gracz X ma cheaty!:
&7● Wyslano wiadomosc! (&aTreść: Gracz X ma cheaty!)
A do Admina:
&c● &2Gracz &a(Gracz) &2wyslal wiadomosc na helpop &a(Tresc:Gracz X ma cheaty!)
^ Gracz X ma cheaty = przykład
Edytowane przez MrrMroczekMrrOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi