Skocz do zawartości

-»-»-» | Poszukuje Administracje | «-«-«-

GamesOficial
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

-»-»-» | UltimatePvP | «-«-«-

Wstęp:

UltimatePvP- Tryb opierający się na pvp, questach, zestawach, poziomie pvp.

Tryb przystosowany jest do gry tak aby każdy gracz miał równe szanse na pvp, gracze mogą grać i nie martwić się o to że zabije ich ktoś z  owiele lepszymi itemami. Każdy poziom pvp to dany portal do areny pvp gracz z zawysokim poziomem pvp nie wejdzie do portalu dla graczy o niższym poziomie pvp. Są również questy za które dostaje się różne nagrody. Zestawy czeba odblokować zestaw by módz go zkąpletować.

Poszukiwane rangi:

· Sponsor - sponsor ma za zadanię utrzymać finansowo serwer (maszyna, strona www, teamspeak3 oraz domena).

Sponsor ma dawać pieniądze na opłate serwera, ranga ta otrzymóje 50% z zarobków serwera.

· Technik - technik ma za zadanię utrzymać w pełni sprawny serwer aby gracze mogli grać i żeby nie było żadnych błędów oraz lagów.

Technik otrzymóje 25% z zarobków serwera.

Czemu szukam technika ?. Szukam go z względu na to że nie zawsze mam czas na pracę, dlatego nie udał się mój ostatni serwer.

Serwer będzie postawiony na ovh.

Kątakt:

· Discord- brak

· TeamSpeak3- brak

· Skype- MasterSzymiTm

· Poczta- [email protected]

Możesz też napisać do mnie prywatną wiadomość.

Edytowane przez GamesOficial

Bledy same :D! Z 25% zarobkow nikogo nie znajdziesz.. A ty co ? Moze dostajesz 100% i innych olewasz, i im cos wmasz? Oj.. roznie bywa, lepiej by bylo dawac kody psc, pierw :D!

Mój nick w grze:ReMCio12345.
2.Mam 15lat ukończone.
3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące.
4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki.
5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania
-Mam ukończone 15 lat.
-Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon).
-Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze.
6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w  rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit.
7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu.

Kontakt GG:62607240 

Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...