GamesOficial 1 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 (edytowane) -»-»-» | UltimatePvP | «-«-«- Wstęp: UltimatePvP- Tryb opierający się na pvp, questach, zestawach, poziomie pvp. Tryb przystosowany jest do gry tak aby każdy gracz miał równe szanse na pvp, gracze mogą grać i nie martwić się o to że zabije ich ktoś z owiele lepszymi itemami. Każdy poziom pvp to dany portal do areny pvp gracz z zawysokim poziomem pvp nie wejdzie do portalu dla graczy o niższym poziomie pvp. Są również questy za które dostaje się różne nagrody. Zestawy czeba odblokować zestaw by módz go zkąpletować. Poszukiwane rangi: · Sponsor - sponsor ma za zadanię utrzymać finansowo serwer (maszyna, strona www, teamspeak3 oraz domena). Sponsor ma dawać pieniądze na opłate serwera, ranga ta otrzymóje 50% z zarobków serwera. · Technik - technik ma za zadanię utrzymać w pełni sprawny serwer aby gracze mogli grać i żeby nie było żadnych błędów oraz lagów. Technik otrzymóje 25% z zarobków serwera. Czemu szukam technika ?. Szukam go z względu na to że nie zawsze mam czas na pracę, dlatego nie udał się mój ostatni serwer. Serwer będzie postawiony na ovh. Kątakt: · Discord- brak · TeamSpeak3- brak · Skype- MasterSzymiTm · Poczta- [email protected] Możesz też napisać do mnie prywatną wiadomość. Edytowane 19 sierpnia 2017 przez GamesOficial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 "czeba" t9 się zje***? Popraw błędy ortograficzne. Będę technikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość najkers Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Bledy same :D! Z 25% zarobkow nikogo nie znajdziesz.. A ty co ? Moze dostajesz 100% i innych olewasz, i im cos wmasz? Oj.. roznie bywa, lepiej by bylo dawac kody psc, pierw :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinnez 9 Opublikowano 19 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2017 Nie polecam tego użytkownika, nie warto wchodzić z nim interesy oszukuję, jest nie ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecikpl691 1 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Pisz pw , Dogadamy sie Nie obchodzą mnie jak na teraz % a bo zbieram doswiedczenie z trybami gier. Hardcore completed. EasyHc completed Skyblock completed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMCio12345 0 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Mój nick w grze:ReMCio12345. 2.Mam 15lat ukończone. 3.Moje doświadczenie od kilku lat gram w minecraft dość dużo razy byłem administratorem na różnych serwerach ważnych i tych mniej ważnych,lecz po kilku miesiącach upadały.Byłem administratorem na KeyCraft przez ponad 4 miesiące. 4.Posiadam sprawny mikrofon oraz sprawne słuchawki. 5.Spełniam praktycznie wszystkie wymagania -Mam ukończone 15 lat. -Posiadam sprawny zestaw (słuchawki i mikrofon). -Mogę codziennie od 2 do 4 godz być na serwerze. 6.Chcę zostać na waszym serwerze administratorem,iż uwielbiam pomagać graczom takie jest moje moto,pilnować i opiekować się nim oraz pomóc w rozwinięciu .Znam wszystkie komendy a także World Guard I World Edit. 7.Jestem miłym,skromnym nastolatkiem bardzo pracowitym wszystkie obowiązki wykonuje z rozsądkiem i rzetelnością.Jestem trochę gorszy w budowaniu. Kontakt GG:62607240 Skype:remigiusz672 Mam Nadzieję,że dacie mi się wykazać Pozdrawiam ReMCio12345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi