Gafenq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 (edytowane) Witam, mam ciekawy pomysł na skrypt na kody, ale nie wiem jak zrobić by komenda działała tylko raz dla danego gracz, albo co jakiś czas :)Tutaj jest ten skrypt tak na szybko: command /kod [<text>]: trigger: if argument is not set: send "&cPoprawne uzycie to &a/kod <kod>" if argument 1 is "lobby": teleport the player to {lobby} send "&aBrawo dzieki kodowi jestes na lobby!" Edytowane 7 sierpnia 2014 przez Gafenq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 variables: {komenda.%player%} = true command /konkurs: trigger: if {komenda.%player%} is true: set {komenda.%player%} to false #tutaj twój kod else: send "&cJuz uzyles tej komendy!" Gafenq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gafenq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 A mogłbyś dodać ten mój skrypt do tego co napisałeś, bo nie ogarniam tak troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Pewnie, podaj kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gafenq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 (edytowane) command /kod [<text>]: trigger: if argument is not set: send "&cPoprawne uzycie to &a/kod <kod>" if argument 1 is "lobby": teleport the player to {lobby} send "&aBrawo dzieki kodowi jestes na lobby!"lub:command /kod test: trigger: teleport the player to {lobby} send "&aJestes na lobby" I żeby ta komenda działał tylko jeden raz Edytowane 7 sierpnia 2014 przez Gafenq Love_Men 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 command /kod [<text>]: trigger: if arg 1 is "test": if {komenda.%player%} is true: teleport player to {lobby} set {komenda.%player%} to false send "&aBrawo dzieki kodowi jestes na lobby!" else: send "&cJuz uzyles tej komendy!" if arg 1 is not set: send "&cUzycie: /kod <test>" Hydorax i Gafenq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 (edytowane) Dinekkk porada na przyszłość, mianowicie kod dawaj w <code> bo wtedy trzeba samemu tabować co może być to uciążliwe przy dłuższym kodzie :pvariables: {komenda.%player%} = true command /kod [<text>]: trigger: if arg 1 is "test": if {komenda.%player%} is true: teleport player to {lobby} set {komenda.%player%} to false else: send "&cJuz uzyles tej komendy!" if arg 1 is not set: send "&cUzycie: /kod <test>" Edytowane 7 sierpnia 2014 przez Hydorax Gafenq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Czego wytabowales mu skrypt? Sam sobie mógł wytabowac - żadna filozofia, pisałem na tapatalku ;), wiec sie nie dziw @EDIT Co za problem dac pare tabow? Gdyby to był skrypt +100 linijek to rozumiem i wiem ze musze dac w ale niecałe 20? Hydorax i Gafenq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gafenq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Wielkie dzięki, ale już se wcześniej wytabowałem ale dzieki za to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hydorax 194 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 A to sorki zwracam honor :] Nie wiedziałem że na fonie siedzisz :P Gafenq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gafenq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 A jest możliwość żeby to zrestartowac komendą? Ze jakby admin wpisal /kod-r <nick> to dla tego gracza byłaby kolejna szansa? (drugi ras wpisac komende) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 wiesz, jeden temat = jedno pytanie, ale co tamcommand /daj [<text>]: trigger: if arg 1 is set: set {komenda.%arg 1%} to true send "&6Dales druga szanse graczowi %arg 1%!" else: send "&cPodaj nick gracza!" Gafenq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gafenq 1 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 okej dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gafenq 1
Witam, mam ciekawy pomysł na skrypt na kody, ale nie wiem jak zrobić by komenda działała tylko raz dla danego gracz, albo co jakiś czas :)
Tutaj jest ten skrypt tak na szybko:
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi