Motorowca 2 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Witam, nie moge wejśc na strone Enderchest.pl gdy wchodze pisze mi: Ta strona nie działa Serwer enderchest.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HcLand 15 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 No nie działa... co w tym dziwnego?,może maja przerwe techniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 U mnie to samo, serwer im padl pewnie. Motorowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Nie działa, haha. A serwer Ci działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Motorowca 2 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Serwer tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiTeKLive 19 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Ja nie mam jak swój włączyć bo wyłączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2017 Maszyny, na ktorych stoja serwery, nie zaleza od maszyn, na ktorych jest strona. _xXCichyMleczXx_ i rudyxd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Motorowca 2
Witam, nie moge wejśc na strone Enderchest.pl gdy wchodze pisze mi:
Ta strona nie działa
Serwer enderchest.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi