Xayanix 51 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Cześć Dzikoysk, Kiedy zamierasz zupdateowac WS pod 1.7.9/1.7.10? Nie wyobrazam sobie mojego serwera bez tego dodatku dlatego pytam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 Oby nigdy ;-; Ma pozostać na 1.7.2 i kropka. Temat powinien polecieć do kosza, takie sprawy pisze sie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2014 @UP Chyba nie umiem czytać, bo nazwa poddziału to Pytania i problemy. Ale co tam. Niedowidzę na starość.Lepiej, żeby było na 1.7.9/10. Większość osób:a) Korzysta z 1.7.9/10(SkQuery, RandomSk)b )Korzysta z optymalniejszej wersjic) Korzystać będzie z przyszłego 1.8, na które łatwiej przeskoczyć będzie zdecydowanie z 1.7.9/10 niż z 1.7.2 :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Oby nigdy ;-; Ma pozostać na 1.7.2 i kropka. Temat powinien polecieć do kosza, takie sprawy pisze sie na PW Wiecej ludzi to przeczyta a jak masz do konca zycia siedziec na 1.7.2 to daj sobie spokoj z serwerowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Wiecej ludzi to przeczyta a jak masz do konca zycia siedziec na 1.7.2 to daj sobie spokoj z serwerowaniem.Słuchaj, na spigocie mozna wchodzić od 1.7.2 do 1.7.10, jak wyjdzie bukkit,czy spigot na wersje 1.8 to sie napewno przesiąde, jeśli wildskript bedzie współpracował na wersje 1.8. Nie rozumiem czemu mówisz żebym dla sobie spokój z serwerowaniem? Wiesz, duzo jest serwerów na 1.7.2,których właściciele nie chcą sie przesiąść na 1.7.10, bo nie ma takiej potrzeby. Udowadniasz tym, ze nie masz pojęcia o serwerowaniu. Nawet nie odpisuj, nie przeczytam. @PoweredDragon na tapatalku nie pisze działów ;-;, moja wina ze sie nie upewnilem @Down Źle przeczytałeś i zrozumiałeś co chciałem ci przekazać, ale temat skończyłem pogódzmy sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Nie mam pojecia bo wole korzystac z nowszej, stabilbiejszej i bardziej optymalnej wersji? lel Dzikoysk pisal, ze nowy update bedzie wspieral 1.7.2-1.7.9-1.9.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Wszystkie stare rzeczy będą obsługiwały 1.7.2, jednak posiadacze tej wersji nie będą mogli korzystać z nowych elementów, takich jak zwierzątka czy zmiana skina. A update nwm kiedy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2014 Proszę Cię, zrób ten update :DTo jest most important plugin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xayanix 51
Cześć Dzikoysk,
Kiedy zamierasz zupdateowac WS pod 1.7.9/1.7.10?
Nie wyobrazam sobie mojego serwera bez tego dodatku dlatego pytam ;D
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi